• ISBN:
  ISBN 9786155763106
 • KIADÓ:
  Álomgyár Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  356 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2017

Hervadhatatlan

Titkok és szerelmek a Monarchia árnyékában

Olvass bele!
 • ISBN:
  ISBN 9786155763106
 • KIADÓ:
  Álomgyár Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  356 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2017

1860 nyarának végén a vidéki kastélyukba száműzött fiatal Szalgháry nővérek élete gyökeresen megváltozik, amikor édesanyjuk Pest-Budára rendeli őket, a Minna-szalonként működő családi villába.
Gizella, a fiatalabb lány a székesfővárosba érkezésük első órájában beleütközik Fejérváry Árminba, akiről akkor még nem sejti, hogy sorsuk már a múltban összekapcsolódott. A kíváncsi Ella a szülői házban egyre több rejtélyre bukkan. Vajon a szülei haza- vagy felségárulók? Feslett asszony-e az anyjuk és miért zárkózik el gyermekeitől? Miért éltek eddig a szüleiktől távol? Miféle bizarr tények húzódnak az apjuk nyájassága mögött? Míg Ella azon munkálkodik, hogy kérdéseire válaszokat kapjon, kétségbeesetten beleszeret Fejérváryba, a fararcú grófba, akinek nyomós oka van ellenállni a lánynak. Közben az idősebbik Szalgháry lány a szerelme, a híres bükki betyár, Vidróczki Márton után bánkódik. Nővére boldogságáért Ella vakmerő tettekre képes.

B. Czakó Andrea, első könyves szerző romantikával itatja át a magyar történelem "passzív ellenállás" elnevezésű időszakát. Regényében ismert történelmi személyeket vonultat fel és rávilágít a politika nagyasztalának láthatatlan erőire, a kor kémhálózataira, miközben a két fiatal sorsának és szerelmének alakulása fogva tartja az olvasót.
Vajon a szeretet képes felülírni a gyarló tetteket?

További ajánlatunk

A szív választása
borító: A szív választása>
3 999 Ft
A Jane Austen küldetés
borító: A Jane Austen küldetés>
3 299 Ft
Treasure – Újra akarlak
borító: Treasure – Újra akarlak>
1 990 Ft
Sapho
borító: Sapho>
3 499 Ft
Parázs-sziget
borító: Parázs-sziget>
2 390 Ft
Hogyan fogjunk márkit
borító: Hogyan fogjunk márkit>
1 590 Ft
Teljes gázzal
borító: Teljes gázzal>
1 690 Ft
M.
borító: M.>
2 390 Ft

Hasznos holmik