• ISBN:
  ISBN 9786155763342
 • KIADÓ:
  Álomgyár Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  377 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2018

Egy csibész naplója

A nő bajjal jár

Olvass bele!
 • ISBN:
  ISBN 9786155763342
 • KIADÓ:
  Álomgyár Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  377 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2018

„Eseménydús, remekül megírt történet.” (Zama blog)

Vajon minden sikeres férfi mögött egy erős nő áll?
Igen, a balekok mögött pedig egy rafinált.

Barabás Viktor él-hal a szép nőkért és a remek italokért. Ezeket rendszerint az éjszakai életben meg is találja. A folyamatosan bajt kereső főhős egy szerencsétlen kimenetelű lóverseny eredményeként kerül bele a kilátástalannak tűnő kalandspirálba, és sodródva az árral merül egyre mélyebbre az alvilág bugyraiba.
Az eddig az alvilág szélén karistoló szürkegalléros Viktorra egy különleges feladatot bíznak. Nagy a tét. A sikeres végrehajtásért a fizetsége: a szabadsága és egyben az élete. Mégis kiben bízhat az útja során? El tudja dönteni, hogy adott helyzetben éppen melyik nő kell neki? Az újdonsült életformát hamar megszokja, ahogyan az új társakat is, akikből akár még barátok is válhatnak. A szorult helyzeteket egyedi humorával igyekszik oldani, több-kevesebb sikerrel. Útja során két dolgot kell csupán szem előtt tartania: teljesítse a rá bízott feladatot, és túlélje a kalandot és a vele járó nőket.

Csabai Márk a gyorsan kultuszkönyvvé vált első nagyregényének, az Egy csibész naplójának felújított és átírt kiadása az íróra jellemző humorral, kőkemény kalandokkal és igazi, pesti csibészséggel ajándékozza meg olvasóit. A történet a modern kori irdalom pikareszk műfajának egyik legelismertebb hazai képviselője, mely immár harmadik kiadását éli meg.

További ajánlatunk

Hidegvér
borító: Hidegvér>
2 599 Ft
A titokzatos látogató
borító: A titokzatos látogató>
2 599 Ft
A Bertram-szálló
borító: A Bertram-szálló>
1 790 Ft
A kínai
borító: A kínai>
1 600 Ft
Menekültek
borító: Menekültek>
3 499 Ft
A Baltimore fiúk
borító: A Baltimore fiúk>
2 290 Ft
Gyilkosság a templomlépcsőn
borító: Gyilkosság a templomlépcsőn>
1 590 Ft
A Zrt.
borító: A Zrt.>
990 Ft

Hasznos holmik