• ISBN:
    ISBN 9789636768133
  • KIADÓ:
    Jelenkor Kiadó
  • OLDALSZÁM:
    272 oldal
  • MEGJELENÉS ÉVE:
    2018

Hamupipőke Facebook-profilja

Meseterápiás esetek

Olvass bele!
  • ISBN:
    ISBN 9789636768133
  • KIADÓ:
    Jelenkor Kiadó
  • OLDALSZÁM:
    272 oldal
  • MEGJELENÉS ÉVE:
    2018

Egy lány hamis online személyiségbe menekül, hogy szeretetet és elfogadást találjon. Börtönbüntetésüket töltő anyák néhány napra találkozhatnak gyermekeikkel, ha vállalják, hogy ugyanannyi idővel meghosszabbodik a büntetésük. Egy férfi a felesége és fiatal szeretője között vergődik, ám képtelen dönteni…
A válság legmélyebb pontján mindannyian úgy döntöttek, hogy a meseterápia segítségével oldják meg helyzetüket. Összesen kilenc történet tárul fel Boldizsár Ildikó legújabb kötetében, mely egyúttal a Metamorphoses Meseterápiás Módszer több mint száz módszertani elemének átfogó ismertetése is, izgalmas és elgondolkodtató élethelyzeteken keresztül. Az eredetileg a német olvasóközönség számára írt mű egyszerre bevezetés a meseterápiába, szintetizáló újragondolása egy közel húszéves praxisnak, s nem utolsósorban hasznos kézikönyv öngyógyító mesés utakhoz is.

„Bízom benne, hogy ez a könyv nemcsak kapaszkodókat és inspiráló ötleteket ad néhány életválság vagy elakadás mesékkel történő megoldásához, hanem abban is segít, hogy a meseterápia iránt érdeklődők megismerhessék a Metamorphoses Meseterápiás Módszer minden elemét. Mert végül is valóban most először található minden lényeges alkotóelem együtt, egy kötetben, méghozzá esettanulmányok kíséretében.” (Boldizsár Ildikó)

További ajánlatunk

Szenvedő nők
borító: Szenvedő nők>
3 599 Ft
A szuperintelligens gyermek
borító: A szuperintelligens gyermek>
2 599 Ft
Az élet értelméről
borító: Az élet értelméről>
2 199 Ft
Túlélni a halált
borító: Túlélni a halált>
2 999 Ft
Hogyan gyógyul az agy?
borító: Hogyan gyógyul az agy?>
2 700 Ft
Mert egyszer meghalunk
borító: Mert egyszer meghalunk>
2 770 Ft
Úton önmagunk felé
borító: Úton önmagunk felé>
2 590 Ft
Az agresszió
borító: Az agresszió>
1 990 Ft

Hasznos holmik