• ISBN:
  ISBN 9789636768133
 • KIADÓ:
  Jelenkor Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  272 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2018

Hamupipőke Facebook-profilja

Meseterápiás esetek

Olvass bele!
 • ISBN:
  ISBN 9789636768133
 • KIADÓ:
  Jelenkor Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  272 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2018

Egy lány hamis online személyiségbe menekül, hogy szeretetet és elfogadást találjon. Börtönbüntetésüket töltő anyák néhány napra találkozhatnak gyermekeikkel, ha vállalják, hogy ugyanannyi idővel meghosszabbodik a büntetésük. Egy férfi a felesége és fiatal szeretője között vergődik, ám képtelen dönteni…
A válság legmélyebb pontján mindannyian úgy döntöttek, hogy a meseterápia segítségével oldják meg helyzetüket. Összesen kilenc történet tárul fel Boldizsár Ildikó legújabb kötetében, mely egyúttal a Metamorphoses Meseterápiás Módszer több mint száz módszertani elemének átfogó ismertetése is, izgalmas és elgondolkodtató élethelyzeteken keresztül. Az eredetileg a német olvasóközönség számára írt mű egyszerre bevezetés a meseterápiába, szintetizáló újragondolása egy közel húszéves praxisnak, s nem utolsósorban hasznos kézikönyv öngyógyító mesés utakhoz is.

„Bízom benne, hogy ez a könyv nemcsak kapaszkodókat és inspiráló ötleteket ad néhány életválság vagy elakadás mesékkel történő megoldásához, hanem abban is segít, hogy a meseterápia iránt érdeklődők megismerhessék a Metamorphoses Meseterápiás Módszer minden elemét. Mert végül is valóban most először található minden lényeges alkotóelem együtt, egy kötetben, méghozzá esettanulmányok kíséretében.” (Boldizsár Ildikó)

További ajánlatunk

Meseterápiás utak és kalandok
borító: Meseterápiás utak és kalandok>
3 499 Ft
Francba az érzelmekkel!
borító: Francba az érzelmekkel!>
1 990 Ft
Anyasors
borító: Anyasors>
2 590 Ft
A férfi hanyatlása és bukása
borító: A férfi hanyatlása és bukása>
2 790 Ft
A szerencse rabjai
borító: A szerencse rabjai>
2 550 Ft
Az elég jó szülő
borító: Az elég jó szülő>
2 700 Ft
Hogyan ne sárkányosodjunk el?
borító: Hogyan ne sárkányosodjunk el?>
2 190 Ft
A férfi
borító: A férfi>
2 790 Ft

Hasznos holmik