• ISBN:
  ISBN 9789636768133
 • KIADÓ:
  Jelenkor Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  272 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2018

Hamupipőke Facebook-profilja

Meseterápiás esetek

Olvass bele!
 • ISBN:
  ISBN 9789636768133
 • KIADÓ:
  Jelenkor Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  272 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2018

Egy lány hamis online személyiségbe menekül, hogy szeretetet és elfogadást találjon. Börtönbüntetésüket töltő anyák néhány napra találkozhatnak gyermekeikkel, ha vállalják, hogy ugyanannyi idővel meghosszabbodik a büntetésük. Egy férfi a felesége és fiatal szeretője között vergődik, ám képtelen dönteni…
A válság legmélyebb pontján mindannyian úgy döntöttek, hogy a meseterápia segítségével oldják meg helyzetüket. Összesen kilenc történet tárul fel Boldizsár Ildikó legújabb kötetében, mely egyúttal a Metamorphoses Meseterápiás Módszer több mint száz módszertani elemének átfogó ismertetése is, izgalmas és elgondolkodtató élethelyzeteken keresztül. Az eredetileg a német olvasóközönség számára írt mű egyszerre bevezetés a meseterápiába, szintetizáló újragondolása egy közel húszéves praxisnak, s nem utolsósorban hasznos kézikönyv öngyógyító mesés utakhoz is.

„Bízom benne, hogy ez a könyv nemcsak kapaszkodókat és inspiráló ötleteket ad néhány életválság vagy elakadás mesékkel történő megoldásához, hanem abban is segít, hogy a meseterápia iránt érdeklődők megismerhessék a Metamorphoses Meseterápiás Módszer minden elemét. Mert végül is valóban most először található minden lényeges alkotóelem együtt, egy kötetben, méghozzá esettanulmányok kíséretében.” (Boldizsár Ildikó)

További ajánlatunk

Sérülésmentes gyereknevelés
borító: Sérülésmentes gyereknevelés>
2 999 Ft
Tágra nyílt szemek
borító: Tágra nyílt szemek>
4 490 Ft
Lezárás, Elengedés, Újrakezdés
borító: Lezárás, Elengedés, Újrakezdés>
2 390 Ft
Hogyan gyógyul az agy?
borító: Hogyan gyógyul az agy?>
2 700 Ft
Rózsaszínben a világ
borító: Rózsaszínben a világ>
2 290 Ft
Veszélyes személyiségek
borító: Veszélyes személyiségek>
2 290 Ft
Peremvilág
borító: Peremvilág>
1 690 Ft
Közös takarónk, ha már szétesett
borító: Közös takarónk, ha már szétesett>
1 490 Ft

Hasznos holmik