• ISBN:
  ISBN 9789636768133
 • KIADÓ:
  Jelenkor Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  272 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2018

Hamupipőke Facebook-profilja

Meseterápiás esetek

Olvass bele!
 • ISBN:
  ISBN 9789636768133
 • KIADÓ:
  Jelenkor Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  272 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2018

Egy lány hamis online személyiségbe menekül, hogy szeretetet és elfogadást találjon. Börtönbüntetésüket töltő anyák néhány napra találkozhatnak gyermekeikkel, ha vállalják, hogy ugyanannyi idővel meghosszabbodik a büntetésük. Egy férfi a felesége és fiatal szeretője között vergődik, ám képtelen dönteni…
A válság legmélyebb pontján mindannyian úgy döntöttek, hogy a meseterápia segítségével oldják meg helyzetüket. Összesen kilenc történet tárul fel Boldizsár Ildikó legújabb kötetében, mely egyúttal a Metamorphoses Meseterápiás Módszer több mint száz módszertani elemének átfogó ismertetése is, izgalmas és elgondolkodtató élethelyzeteken keresztül. Az eredetileg a német olvasóközönség számára írt mű egyszerre bevezetés a meseterápiába, szintetizáló újragondolása egy közel húszéves praxisnak, s nem utolsósorban hasznos kézikönyv öngyógyító mesés utakhoz is.

„Bízom benne, hogy ez a könyv nemcsak kapaszkodókat és inspiráló ötleteket ad néhány életválság vagy elakadás mesékkel történő megoldásához, hanem abban is segít, hogy a meseterápia iránt érdeklődők megismerhessék a Metamorphoses Meseterápiás Módszer minden elemét. Mert végül is valóban most először található minden lényeges alkotóelem együtt, egy kötetben, méghozzá esettanulmányok kíséretében.” (Boldizsár Ildikó)

További ajánlatunk

Ne dőlj be az agyadnak!
borító: Ne dőlj be az agyadnak!>
3 490 Ft
Dopaminkorszak
borító: Dopaminkorszak>
2 799 Ft
Hogyan vezetnek a legjobb vezetők?
borító: Hogyan vezetnek a legjobb vezetők?>
3 970 Ft
A Vincenthez vezető út
borító: A Vincenthez vezető út>
2 799 Ft
És te hogy vagy?
borító: És te hogy vagy?>
2 999 Ft
Agresszió, öngyilkosság, addikció
borító: Agresszió, öngyilkosság, addikció>
1 990 Ft
A fejlődés útjai
borító: A fejlődés útjai>
2 290 Ft
Kapcsolatok szivárványa
borító: Kapcsolatok szivárványa>
2 999 Ft

Hasznos holmik