• KIADÓ:
    Jaffa Kiadó
  • MEGJELENÉS ÉVE:
    2015
  • OLDALSZÁM:
    250 oldal
  • ISBN:
    ISBN 9789634750109

A nő - Csajsziknak

Olvass bele!
  • KIADÓ:
    Jaffa Kiadó
  • MEGJELENÉS ÉVE:
    2015
  • OLDALSZÁM:
    250 oldal
  • ISBN:
    ISBN 9789634750109

Nő akarsz lenni? Jó nő? Boldog nő? Boldogabb, mint az anyád, vagy azok a felnőtt nők, akik körülvesznek? De nem tudod, mit tehetsz ezért? Nagyon nehéz dolgod van, hiszen valószínűleg nem kaptál olyan mintát, amelyet követve kellő önismeretet szerezhetnél.
Még biztosan kislány voltál, amikor nyolc évvel ezelőtt megjelent A Nő című könyvem. Mindaz, amiről abban a könyvben szó esett, ma aktuálisabb, mint valaha. A világ megváltozott, de a problémák ugyanazok maradtak. Ezért úgy határoztam, elmondom neked is, szerintem mitől nő egy nő, csak egy kicsit másképpen… Ha érdekel, mit gondolok a korai szexről, a mobiltelefonos randialkalmazásokról, az internetes társkeresésről, a közösségi média veszélyeiről és még sok más fontos dologról, amivel nap mint nap szembesülsz, ez a könyv neked szól.
Ahogy a legtöbb ember, valószínűleg te is előszeretettel hárítod másokra a felelősséget. Pedig ha látni akarsz, ha boldog akarsz lenni, akkor döntés elé kerülsz: vagy folytatod, amit eddig csináltál, és továbbra is a homokba dugod a fejed, vagy megtanulsz felelősséget vállalni önmagadért, a tetteidért. Ez a könyv felhívja a figyelmed bizonyos kérdésekre, támpontokat ad, segítséget nyújt. De a döntés egyedül a tiéd.

Dr. Csernus Imre pszichiáter, 1966-ban született egy közép-vajdasági kisvárosban. Ez a kötete A Nő című 2007-es sikerkönyvének bővített és a fiatalabb korosztály számára átdolgozott változata.

További ajánlatunk

Légy kivételes!
borító: Légy kivételes!>
2 729 Ft
Minden mulandó
borító: Minden mulandó>
2 999 Ft
20 önismereti kérdés és válasz
borító: 20 önismereti kérdés és válasz>
2 599 Ft
A csoportpszichoterápia elmélete és gyakorlata
borító: A csoportpszichoterápia elmélete és gyakorlata>
5 599 Ft
Van élet a halál ELŐTT!
borító: Van élet a halál ELŐTT!>
3 970 Ft
Könnyedén a céljaidért!
borító: Könnyedén a céljaidért!>
3 970 Ft
A királyné, aki madárnak képzelte magát
borító: A királyné, aki madárnak képzelte magát>
2 599 Ft
Harcos pszichológusok
borító: Harcos pszichológusok>
2 490 Ft

Hasznos holmik