• KIADÓ:
  Jaffa Kiadó
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2015
 • OLDALSZÁM:
  250 oldal
 • ISBN:
  ISBN 9789634750109

A nő - Csajsziknak

Olvass bele!
 • KIADÓ:
  Jaffa Kiadó
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2015
 • OLDALSZÁM:
  250 oldal
 • ISBN:
  ISBN 9789634750109

Nő akarsz lenni? Jó nő? Boldog nő? Boldogabb, mint az anyád, vagy azok a felnőtt nők, akik körülvesznek? De nem tudod, mit tehetsz ezért? Nagyon nehéz dolgod van, hiszen valószínűleg nem kaptál olyan mintát, amelyet követve kellő önismeretet szerezhetnél.
Még biztosan kislány voltál, amikor nyolc évvel ezelőtt megjelent A Nő című könyvem. Mindaz, amiről abban a könyvben szó esett, ma aktuálisabb, mint valaha. A világ megváltozott, de a problémák ugyanazok maradtak. Ezért úgy határoztam, elmondom neked is, szerintem mitől nő egy nő, csak egy kicsit másképpen… Ha érdekel, mit gondolok a korai szexről, a mobiltelefonos randialkalmazásokról, az internetes társkeresésről, a közösségi média veszélyeiről és még sok más fontos dologról, amivel nap mint nap szembesülsz, ez a könyv neked szól.
Ahogy a legtöbb ember, valószínűleg te is előszeretettel hárítod másokra a felelősséget. Pedig ha látni akarsz, ha boldog akarsz lenni, akkor döntés elé kerülsz: vagy folytatod, amit eddig csináltál, és továbbra is a homokba dugod a fejed, vagy megtanulsz felelősséget vállalni önmagadért, a tetteidért. Ez a könyv felhívja a figyelmed bizonyos kérdésekre, támpontokat ad, segítséget nyújt. De a döntés egyedül a tiéd.

Dr. Csernus Imre pszichiáter, 1966-ban született egy közép-vajdasági kisvárosban. Ez a kötete A Nő című 2007-es sikerkönyvének bővített és a fiatalabb korosztály számára átdolgozott változata.

További ajánlatunk

Hogyan kezeld a nárcisztikust?
borító: Hogyan kezeld a nárcisztikust?>
2 999 Ft
A gondolatolvasás művészete
borító: A gondolatolvasás művészete>
3 499 Ft
Francba az érzelmekkel!
borító: Francba az érzelmekkel!>
2 999 Ft
Stresszkezelés
borító: Stresszkezelés>
580 Ft
Zene és egészség
borító: Zene és egészség>
1 990 Ft
Útmutató tévelygőknek
borító: Útmutató tévelygőknek>
2 999 Ft
Utak egymástól
borító: Utak egymástól>
2 999 Ft
Tudat-rendszer a tudat-biopszichológiában
borító: Tudat-rendszer a tudat-biopszichológiában>
990 Ft

Hasznos holmik