• KIADÓ:
  Jaffa Kiadó
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2015
 • OLDALSZÁM:
  250 oldal
 • ISBN:
  ISBN 9789634750109

A nő - Csajsziknak

Olvass bele!
 • KIADÓ:
  Jaffa Kiadó
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2015
 • OLDALSZÁM:
  250 oldal
 • ISBN:
  ISBN 9789634750109

Nő akarsz lenni? Jó nő? Boldog nő? Boldogabb, mint az anyád, vagy azok a felnőtt nők, akik körülvesznek? De nem tudod, mit tehetsz ezért? Nagyon nehéz dolgod van, hiszen valószínűleg nem kaptál olyan mintát, amelyet követve kellő önismeretet szerezhetnél.
Még biztosan kislány voltál, amikor nyolc évvel ezelőtt megjelent A Nő című könyvem. Mindaz, amiről abban a könyvben szó esett, ma aktuálisabb, mint valaha. A világ megváltozott, de a problémák ugyanazok maradtak. Ezért úgy határoztam, elmondom neked is, szerintem mitől nő egy nő, csak egy kicsit másképpen… Ha érdekel, mit gondolok a korai szexről, a mobiltelefonos randialkalmazásokról, az internetes társkeresésről, a közösségi média veszélyeiről és még sok más fontos dologról, amivel nap mint nap szembesülsz, ez a könyv neked szól.
Ahogy a legtöbb ember, valószínűleg te is előszeretettel hárítod másokra a felelősséget. Pedig ha látni akarsz, ha boldog akarsz lenni, akkor döntés elé kerülsz: vagy folytatod, amit eddig csináltál, és továbbra is a homokba dugod a fejed, vagy megtanulsz felelősséget vállalni önmagadért, a tetteidért. Ez a könyv felhívja a figyelmed bizonyos kérdésekre, támpontokat ad, segítséget nyújt. De a döntés egyedül a tiéd.

Dr. Csernus Imre pszichiáter, 1966-ban született egy közép-vajdasági kisvárosban. Ez a kötete A Nő című 2007-es sikerkönyvének bővített és a fiatalabb korosztály számára átdolgozott változata.

További ajánlatunk

Csapategység
borító: Csapategység>
2 299 Ft
És te hogy vagy?
borító: És te hogy vagy?>
2 490 Ft
Állj félre a saját utadból!
borító: Állj félre a saját utadból!>
3 970 Ft
Túl tehetséges ahhoz, hogy boldog legyen?
borító: Túl tehetséges ahhoz, hogy boldog legyen?>
2 590 Ft
Mégis mondj igent az életre!
borító: Mégis mondj igent az életre!>
2 190 Ft
Érzelmi intelligencia
borító: Érzelmi intelligencia>
580 Ft
Zene és egészség
borító: Zene és egészség>
1 990 Ft
Ébreszd fel a benned rejlő géniuszt
borító: Ébreszd fel a benned rejlő géniuszt>
2 480 Ft

Hasznos holmik