• KIADÓ:
    Athenaeum Kiadó
  • OLDALSZÁM:
    232 oldal
  • MEGJELENÉS ÉVE:
    2020
  • ISBN:
    ISBN 9789635430093

Ördögi kör

Olvass bele!
  • KIADÓ:
    Athenaeum Kiadó
  • OLDALSZÁM:
    232 oldal
  • MEGJELENÉS ÉVE:
    2020
  • ISBN:
    ISBN 9789635430093

Az Ördögi kör vérbeli akcióregény, amely a fullasztó és kiismerhetetlen afgán terepen, Kabulban és környékén játszódik. Főhőse, Tamás magyar katona, akinek sikerült az amerikai tengerészgyalogság kötelékébe kerülnie. A folyton bunyókba keveredő karrierkatonát újra és újra Afganisztánba vezénylik, ahol folyamatosan számolnia kell azzal, hogy egyetlen másodpercre sincs biztonságban az élete.
A regény szerzője, Fayer Sándor a katonai közeget úgy ismeri, mint a tenyerét, hiszen évtizedeken át a harcokról szóltak a mindennapjai. A szerző a könyv eladásából származó bevétele legalább 50 százalékát felajánlotta a Baptista Szeretetszolgálat Tisztelet a Hősöknek programja számára.

Fayer Sándor több évtizedes katonai múlttal rendelkezik. Éveket töltött az afgán és a balkáni hadszíntéren. Többször járt Afganisztánban, Koszovóban és Boszniában, ahol megtapasztalta a háború borzalmait. Mint minden katona, ő is megélte az érzelmi skála teljes spektrumát mind pozitív, mind negatív irányban. Utolsó afgán bevetése után döntött úgy, hogy regény formájában mutatja be a háborús területek mindennapos vívódásait, döntéseit, harcait. Véleménye szerint ezek a katonai életérzések néhány szóban nem átadhatók, de egy regény már megfelelő részletességgel tudja mindezt közvetíteni. A szerző felfokozott életvitele magánéletében is jelentkezik. Szabadidejében önkéntes tűzoltó, valamint pszichológiai és csillagászati ismereteit bővíti. Legfőbb hobbija házikönyvtárának minél szélesebb tematikájú bővítése. A szerző álnéven ír.

További ajánlatunk

Veszedelmes hazafiak
borító: Veszedelmes hazafiak>
2 490 Ft
A templomosok öröksége
borító: A templomosok öröksége>
2 490 Ft
Lány pisztollyal
borító: Lány pisztollyal>
1 890 Ft
A harc napja
borító: A harc napja>
1 990 Ft
Avalon
borító: Avalon>
2 390 Ft
Hamis büszkeség
borító: Hamis büszkeség>
2 490 Ft
A sólyom éneke
borító: A sólyom éneke>
2 490 Ft
Az isteni formula
borító: Az isteni formula>
1 490 Ft

Hasznos holmik