• FORDÍTOTTA:
  Kováts Viktória
 • EREDETI CÍM:
  The School of Greatness
 • KIADÓ:
  Motibooks
 • OLDALSZÁM:
  292 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2017
 • ISBN:
  ISBN 9786155420450

A kiválóság iskolája

Olvass bele!
 • FORDÍTOTTA:
  Kováts Viktória
 • EREDETI CÍM:
  The School of Greatness
 • KIADÓ:
  Motibooks
 • OLDALSZÁM:
  292 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2017
 • ISBN:
  ISBN 9786155420450

VALÓDI ÚTMUTATÓ, HOGY MIKÉNT ÉLJ JOBB ÉLETET, SZERESS MÉLYEBBEN ÉS HAGYJ ÖRÖKSÉGET MAGAD UTÁN

A kiválóság egy feltörésre váró kód, Lewis Howes célja pedig megtanítani az olvasókat a megoldóképletre.
A könyvhöz egy ingyenes online MUNKAFÜZET is tartozik, melyet a vásárlás után a könyvben található linken érsz majd el.

Amikor egy karriergyilkos sérülés miatt Lewis Howes elit sportoló és profi futballjátékos munka nélkül maradt, és a húga kanapéjára kényszerült, tudta, hogy többé nem érheti el a kiválóságot a sportpályán. Megsemmisítő csapás volt ez számára, de hamar rájött, hogy változtatnia kell, ha talpra akar állni. A kérdés az volt: hogyan? És mihez kezdjen?
Először megkereste az általa igazán nagyra tartott embereket, mentorok után kutatott, majd az életben is alkalmazni kezdte régi edzői tanácsait, amelyeket a focipályán kapott. Az eredmények magukért beszéltek. Howes nemcsak talpra állt, hanem létrehozott egy multimillió dolláros online üzletet, jelenleg pedig keresett üzleti coach, előadó, és sikeres podcasteket készít.
A kiválóság iskolájában Howes megosztja az olvasókkal a legfontosabb tippeket és szokásokat, amelyeket a "kiválókkal" készített interjúk során tanult podcastjeiben. Olimpiai aranyérmesekkel, milliárddolláros vállalatok vezérigazgatóival, vezető orvosokkal és tudósokkal, valamint inspiráló véleményvezérekkel beszélgetett, akik megváltoztatják a világot. Howes rájött, hogy a kiválóság mesterei nem azért sikeresek, mert szerencséjük volt, vagy születésüktől fogva tehetségesebbek, mint mások, hanem mert olyan szokásaik és eszközeik vannak, amelyek segítségével elfogadják és legyőzik az eléjük kerülő nehézségeket.

Howes minden fejezetben megtanít egy bizonyos leckét, amelyet a kiválóság "professzoraitól" és a saját tapasztalatából tanult:
- Alkosd meg a víziód!
- Kovácsolj előnyt a hátrányból!
- Gondolkozz a bajnok fejével!
- Törtess előre!
- Élj szolgálatkész életet!

Ezek az erőteljes leckék és hasznos gyakorlatok bebizonyítják, hogy mindannyian elérhetjük a kiválóságot a mindennapjainkban. A kiválóság iskolája megmutatja, mire vagyunk képesek, és hogyan tudjuk valóra váltani az álmainkat elkötelezettség, tudatosság, öröm és szeretet segítségével.

A szerzőről

LEWIS HOWES életmód-tanácsadó, elismert vállalati coach és vezérszónok. Volt profi futballjátékos és sztársportoló, jelenleg az amerikai férfi kézilabda-válogatott tagja. A The School of Greatness podcastek házigazdája, amelyek több millió letöltéssel büszkélkedhetnek a 2013-as indulás óta. Obama elnök a 100 legjobb harminc év alatti vállalkozó között említette Howes nevét. Írásai megjelennek az Entrepreneurnél és a Yahoo.comnál, de már publikált a New York Timesban, a Forbesban, a Men's Healthben, szerepelt a Today Show-ban és más műsorokban is.

További ajánlatunk

Hisztaminintolerancia szakácskönyv 2.
borító: Hisztaminintolerancia szakácskönyv 2.>
4 000 Ft
Atomikus fókusz
borító: Atomikus fókusz>
3 490 Ft
Légzéssel az egészségért
borító: Légzéssel az egészségért>
3 490 Ft
Autoimmun szakácskönyv
borító: Autoimmun szakácskönyv>
4 000 Ft
Ha stílus van: minden van
borító: Ha stílus van: minden van>
3 490 Ft
A képzett beteg
borító: A képzett beteg>
2 100 Ft
Edzés & étrend
borító: Edzés & étrend>
2 190 Ft
Paleolit táplálkozás
borító: Paleolit táplálkozás>
3 490 Ft

Hasznos holmik