Tigrismester

Olvass bele!

Tigrismester, azaz Wang Deqing – Shi Xing Hong, ismertebb nevén Shibo. A mai kínai harcművészet egyik legragyogóbb csillaga, a shaolin kungfu utánozhatatlan mozgáskultúrájú bajnoka, akit gyorsabbnak tartanak a világhírű Bruce Lee-nél is. Ennek a rendkívüli férfinak az életét, érzelemvilágát, gondolkodásmódját ismerhetjük meg BALÓ JÚLIA új könyvéből, valamint azt az izgalmas, buktatókkal és felfedezésekkel teli külső-belső utat, amelyen a szerzővel vándorolhatunk.

Kelet e csillagának életútja saját, misztikus idejében találkozott a könyv írójáéval, aki a film, a színház, a televízió, a média világából érkezett erre a csaknem egy évtizede tartó randevúra.

Találkozásuk ugyanis nem kizárólag a kungfu elsajátításának gyakorlati szintjén zajlik: sokkal inkább intenzív szellemi kapcsolat ez két ember, két kultúra, két világ között. E könyvben való elmélyedés lehetőséget teremt a két meglehetősen különböző tradíció kapcsolódási lehetőségeinek megismerésére – gesztusainak, szokásainak megértésétől az intenzív szellemi kapcsolat létesítéséig. És mi, olvasók, kedvet kaphatunk e különös randevú révén ahhoz is, hogy új, az életminőségünket alapvetően jobbító gondolkodásmóddal és életszemlélettel gazdagodjunk.

További ajánlatunk

Adjuk meg a módját!
borító: Adjuk meg a módját!>
4 899 Ft
Sose add fel!
borító: Sose add fel!>
2 999 Ft
Rézi a páczban
borító: Rézi a páczban>
2 999 Ft
Agytisztítás
borító: Agytisztítás>
2 590 Ft
Ha két csont találkozik...
borító: Ha két csont találkozik...>
1 990 Ft
Big Magic
borító: Big Magic>
2 390 Ft
A paleo gyermek
borító: A paleo gyermek>
2 999 Ft
Paleolit táplálkozás
borító: Paleolit táplálkozás>
3 490 Ft

Hasznos holmik