Tigrismester

Olvass bele!

Tigrismester, azaz Wang Deqing – Shi Xing Hong, ismertebb nevén Shibo. A mai kínai harcművészet egyik legragyogóbb csillaga, a shaolin kungfu utánozhatatlan mozgáskultúrájú bajnoka, akit gyorsabbnak tartanak a világhírű Bruce Lee-nél is. Ennek a rendkívüli férfinak az életét, érzelemvilágát, gondolkodásmódját ismerhetjük meg BALÓ JÚLIA új könyvéből, valamint azt az izgalmas, buktatókkal és felfedezésekkel teli külső-belső utat, amelyen a szerzővel vándorolhatunk.

Kelet e csillagának életútja saját, misztikus idejében találkozott a könyv írójáéval, aki a film, a színház, a televízió, a média világából érkezett erre a csaknem egy évtizede tartó randevúra.

Találkozásuk ugyanis nem kizárólag a kungfu elsajátításának gyakorlati szintjén zajlik: sokkal inkább intenzív szellemi kapcsolat ez két ember, két kultúra, két világ között. E könyvben való elmélyedés lehetőséget teremt a két meglehetősen különböző tradíció kapcsolódási lehetőségeinek megismerésére – gesztusainak, szokásainak megértésétől az intenzív szellemi kapcsolat létesítéséig. És mi, olvasók, kedvet kaphatunk e különös randevú révén ahhoz is, hogy új, az életminőségünket alapvetően jobbító gondolkodásmóddal és életszemlélettel gazdagodjunk.

További ajánlatunk

A női vágy ritmusa
borító: A női vágy ritmusa>
2 999 Ft
Magyar tengeri gasztrokönyv
borító: Magyar tengeri gasztrokönyv>
2 999 Ft
A légzés ereje
borító: A légzés ereje>
3 490 Ft
Legyél te is biohacker!
borító: Legyél te is biohacker!>
3 490 Ft
A francia nők nem számolnak kalóriát
borító: A francia nők nem számolnak kalóriát>
2 490 Ft
Édeskettes
borító: Édeskettes>
4 190 Ft
Edzés & étrend
borító: Edzés & étrend>
2 190 Ft
A test könyve
borító: A test könyve>
2 390 Ft

Hasznos holmik