Tigrismester

Olvass bele!

Tigrismester, azaz Wang Deqing – Shi Xing Hong, ismertebb nevén Shibo. A mai kínai harcművészet egyik legragyogóbb csillaga, a shaolin kungfu utánozhatatlan mozgáskultúrájú bajnoka, akit gyorsabbnak tartanak a világhírű Bruce Lee-nél is. Ennek a rendkívüli férfinak az életét, érzelemvilágát, gondolkodásmódját ismerhetjük meg BALÓ JÚLIA új könyvéből, valamint azt az izgalmas, buktatókkal és felfedezésekkel teli külső-belső utat, amelyen a szerzővel vándorolhatunk.

Kelet e csillagának életútja saját, misztikus idejében találkozott a könyv írójáéval, aki a film, a színház, a televízió, a média világából érkezett erre a csaknem egy évtizede tartó randevúra.

Találkozásuk ugyanis nem kizárólag a kungfu elsajátításának gyakorlati szintjén zajlik: sokkal inkább intenzív szellemi kapcsolat ez két ember, két kultúra, két világ között. E könyvben való elmélyedés lehetőséget teremt a két meglehetősen különböző tradíció kapcsolódási lehetőségeinek megismerésére – gesztusainak, szokásainak megértésétől az intenzív szellemi kapcsolat létesítéséig. És mi, olvasók, kedvet kaphatunk e különös randevú révén ahhoz is, hogy új, az életminőségünket alapvetően jobbító gondolkodásmóddal és életszemlélettel gazdagodjunk.

További ajánlatunk

Gazdaváltás
borító: Gazdaváltás>
3 599 Ft
A keto védelmében
borító: A keto védelmében>
2 999 Ft
365 gondolat a boldog(abb) élethez
borító: 365 gondolat a boldog(abb) élethez>
3 499 Ft
Agytisztítás
borító: Agytisztítás>
2 590 Ft
Alacsony FODmap étrend
borító: Alacsony FODmap étrend>
4 000 Ft
Bonjour Madame - Kortalan nők kézikönyve
borító: Bonjour Madame - Kortalan nők kézikönyve>
2 590 Ft
Paleolit táplálkozás kezdőknek
borító: Paleolit táplálkozás kezdőknek>
3 490 Ft
Tiszta Szex
borító: Tiszta Szex>
3 490 Ft

Hasznos holmik