Tigrismester

Olvass bele!

Tigrismester, azaz Wang Deqing – Shi Xing Hong, ismertebb nevén Shibo. A mai kínai harcművészet egyik legragyogóbb csillaga, a shaolin kungfu utánozhatatlan mozgáskultúrájú bajnoka, akit gyorsabbnak tartanak a világhírű Bruce Lee-nél is. Ennek a rendkívüli férfinak az életét, érzelemvilágát, gondolkodásmódját ismerhetjük meg BALÓ JÚLIA új könyvéből, valamint azt az izgalmas, buktatókkal és felfedezésekkel teli külső-belső utat, amelyen a szerzővel vándorolhatunk.

Kelet e csillagának életútja saját, misztikus idejében találkozott a könyv írójáéval, aki a film, a színház, a televízió, a média világából érkezett erre a csaknem egy évtizede tartó randevúra.

Találkozásuk ugyanis nem kizárólag a kungfu elsajátításának gyakorlati szintjén zajlik: sokkal inkább intenzív szellemi kapcsolat ez két ember, két kultúra, két világ között. E könyvben való elmélyedés lehetőséget teremt a két meglehetősen különböző tradíció kapcsolódási lehetőségeinek megismerésére – gesztusainak, szokásainak megértésétől az intenzív szellemi kapcsolat létesítéséig. És mi, olvasók, kedvet kaphatunk e különös randevú révén ahhoz is, hogy új, az életminőségünket alapvetően jobbító gondolkodásmóddal és életszemlélettel gazdagodjunk.

További ajánlatunk

A stresszmentes élet kézikönyve
borító: A stresszmentes élet kézikönyve>
2 250 Ft
Vakcinák - Milyen védőoltásokat adassak be gyermekemnek?
borító: Vakcinák - Milyen védőoltásokat adassak be gyermekemnek?>
4 199 Ft
Árnyékporocska
borító: Árnyékporocska>
4 499 Ft
365 gondolat a boldog(abb) élethez
borító: 365 gondolat a boldog(abb) élethez>
3 499 Ft
Damaszt és paprikás csirke
borító: Damaszt és paprikás csirke>
2 599 Ft
Gyógyító légzés
borító: Gyógyító légzés>
3 490 Ft
Tévutak az orvoslásban
borító: Tévutak az orvoslásban>
3 490 Ft
Kispapa születik
borító: Kispapa születik>
750 Ft

Hasznos holmik