Vigyázhatnál a szádra, Laurám

Olvass bele!

A bristoli tányérmosogatásból hazatért fiatal analitikus lány szívében lassan lobban fel az érzelem, majd a vágy egy munkatársnője iránt, aki a szakmai tökéletesség mintaképeként, egyszersmind vonzó nőiességével kelti fel Sára érdeklődését. Völgyi Anna lélektani alapossággal mutatja be és hiteti el az olvasóval, hogy egy nő másik nő iránti vonzalma miként keletkezik és válik fokozatosan uralkodóvá.
A végig parázsló humorral, plusz rokonszenves öniróniával előadott történet egy leszbikus szerelemről szól. Romantikus regény, melyben az erotika csak néhány álomkép formájában tör fel, de azért a szerző leírásai és hasonlatai mindig meggyőzőek, legyen szó erotikus álomról, az angliai emigránsélet kilátástalanságáról, egy lepusztult budapesti lakótelepről, vagy a kórházi állapotokról.
A Sára szerelmének tárgyát képező Laura karakán jelleme kontrasztot alkot a korábbi élettárs, András kiábrándító igénytelenségével szemben. És jóllehet, legalábbis ebben a regényben, Sára szerelme viszonzatlan marad, az olvasó egy számára eddig valószínűleg ismeretlen érzelemvilágban találja magát. És alighanem be kell majd látnia, hogy a közbeszédben sokszor és többnyire durva egyszerűsítésekkel tárgyalt "másság" minden, csak nem természetellenes, ahogy a berozsdásodott nyárspolgári morál tartja.

További ajánlatunk

Mennyei kísértés
borító: Mennyei kísértés>
4 799 Ft
Bajban Dubajban
borító: Bajban Dubajban>
4 799 Ft
Mint pók a kulcslyukon
borító: Mint pók a kulcslyukon>
3 299 Ft
Érted bármit megtennék
borító: Érted bármit megtennék>
2 499 Ft
Veszélyes vadvirág
borító: Veszélyes vadvirág>
3 999 Ft
Az egyezség
borító: Az egyezség>
2 290 Ft
Hudson
borító: Hudson>
2 390 Ft
Az utolérhetetlen Mr. Yorke
borító: Az utolérhetetlen Mr. Yorke>
2 999 Ft

Hasznos holmik