Vigyázhatnál a szádra, Laurám

Olvass bele!

A bristoli tányérmosogatásból hazatért fiatal analitikus lány szívében lassan lobban fel az érzelem, majd a vágy egy munkatársnője iránt, aki a szakmai tökéletesség mintaképeként, egyszersmind vonzó nőiességével kelti fel Sára érdeklődését. Völgyi Anna lélektani alapossággal mutatja be és hiteti el az olvasóval, hogy egy nő másik nő iránti vonzalma miként keletkezik és válik fokozatosan uralkodóvá.
A végig parázsló humorral, plusz rokonszenves öniróniával előadott történet egy leszbikus szerelemről szól. Romantikus regény, melyben az erotika csak néhány álomkép formájában tör fel, de azért a szerző leírásai és hasonlatai mindig meggyőzőek, legyen szó erotikus álomról, az angliai emigránsélet kilátástalanságáról, egy lepusztult budapesti lakótelepről, vagy a kórházi állapotokról.
A Sára szerelmének tárgyát képező Laura karakán jelleme kontrasztot alkot a korábbi élettárs, András kiábrándító igénytelenségével szemben. És jóllehet, legalábbis ebben a regényben, Sára szerelme viszonzatlan marad, az olvasó egy számára eddig valószínűleg ismeretlen érzelemvilágban találja magát. És alighanem be kell majd látnia, hogy a közbeszédben sokszor és többnyire durva egyszerűsítésekkel tárgyalt "másság" minden, csak nem természetellenes, ahogy a berozsdásodott nyárspolgári morál tartja.

További ajánlatunk

Utálom, hogy kívánlak
borító: Utálom, hogy kívánlak>
3 399 Ft
Tiltott gyümölcs
borító: Tiltott gyümölcs>
3 199 Ft
Akik poggyász nélkül utaznak
borító: Akik poggyász nélkül utaznak>
3 199 Ft
His Package - Megkapnám
borító: His Package - Megkapnám>
3 499 Ft
Rád találok
borító: Rád találok>
2 999 Ft
Ha te nem lennél
borító: Ha te nem lennél>
2 599 Ft
Veled biztonságban vagyok
borító: Veled biztonságban vagyok>
2 999 Ft
Szerencsepénz
borító: Szerencsepénz>
1 990 Ft

Hasznos holmik