• KIADÓ:
  Motibooks
 • OLDALSZÁM:
  160 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2014
 • ISBN:
  ISBN 9786155420320

Van élet a halál ELŐTT!

Olvass bele!
 • KIADÓ:
  Motibooks
 • OLDALSZÁM:
  160 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2014
 • ISBN:
  ISBN 9786155420320

"Nem az a helyes kérdés, hogy mi van a halál után, vagy hogy mikor fogunk meghalni, hiszen ezt nem mi fogjuk eldönteni, hanem az, hogy mit tehetünk addig, amíg élünk? Meggyőződésem, hogy az egyik legnagyobb felfedezés az életünkben az lehet, hogy van élet a halál ELŐTT!
Ahelyett, hogy azzal foglalkoznánk, mikor fog véget érni az életünk, és mi fog történni azután, sokkal jobban tesszük, ha arra koncentrálunk, mi mindent tehetünk ma, holnap, minden egyes napon, amit addig ajándékba kaptunk.
Mindannyiunknak van választása, hogy mit kezd az életével, még akkor is, ha a többség ezt nem így látja, és azt gondolja, az élet az, ami csak úgy megtörténik velünk.
Azt nem tudom, hogy mi lesz a halál után, azt azonban látom, hogy az emberek legnagyobb része sohasem él igazán. A többség - szinte elenyésző kivétellel - kispórolja magát az életből. Lábujjhegyen mennek végig az életükön, egészen a sírig.
Ha azonban te is azon kevesek közé tartozol, akik hisznek abban, hogy Élni jöttünk a Földre, nem csak lakni, akkor ez a könyv Neked szól kedves barátom!
Hitem szerint a könyvben szereplő gondolatok, történetek, megközelítések, kérdések és gyakorlatok segítségedre lesznek abban, hogy megtaláld a küldetésed, ezáltal kihozhasd az életedből mindazt, ami benne van. Hiszen igenis van élet a halál ELŐTT!"

További ajánlatunk

A csoportpszichoterápia elmélete és gyakorlata
borító: A csoportpszichoterápia elmélete és gyakorlata>
5 599 Ft
Nagyszülők és unokák
borító: Nagyszülők és unokák>
1 990 Ft
A Csimpánzparadoxon
borító: A Csimpánzparadoxon>
2 390 Ft
Munka és magánélet
borító: Munka és magánélet>
580 Ft
Bántalmazottak igazsága
borító: Bántalmazottak igazsága>
1 990 Ft
Úton önmagunk felé
borító: Úton önmagunk felé>
2 590 Ft
Fókusz
borító: Fókusz>
2 590 Ft
A jóság hatalma
borító: A jóság hatalma>
2 290 Ft

Hasznos holmik