• FORDÍTOTTA:
  Holbok Zoltán
 • EREDETI CÍM:
  Raising Men
 • KIADÓ:
  Jaffa Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  312 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2019
 • ISBN:
  ISBN 9789634752653

Férfivá nevelni

Olvass bele!
 • FORDÍTOTTA:
  Holbok Zoltán
 • EREDETI CÍM:
  Raising Men
 • KIADÓ:
  Jaffa Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  312 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2019
 • ISBN:
  ISBN 9789634752653

Mai modern életünkben, az okostelefonok és a közösségi hálók világában egyre több szülő ébred rá, hogy gyerekeink túl sok időt töltenek a virtuális valóságban, ahelyett hogy tapasztalatokat gyűjtenének a való életben, gyakorolnák az együttműködést, fejlesztenék a problémamegoldó képességüket vagy az állóképességüket. Nem véletlenül válnak egyre népszerűbbé azok a táborok, amelyekben a gyerekek valóságos helyzetekben, valódi nehézségekkel szembesülve próbálhatják ki magukat, és közben ráérezhetnek a helytállás, a próbatétel ízére.
Eric Davis több mint tizenhat évet szolgált az amerikai hadseregben, és ebből mintegy tízet a SEAL-nél, az amerikai haditengerészet különleges alakulatánál. Átesett a világ legkeményebb katonai kiképzésén, és megtanulta, hogyan álljon helyt a legnehezebb körülmények között is. Megtanult kreatívan gondolkodni, kitágítani a saját határait, sőt túllépni azokon.
A hadseregben szerzett tapasztalatainak a magánéletében, a gyermekeivel, elsősorban a fiával való kapcsolatában is nagy hasznát vette. Mivel neki magának apai jelenlét és apai példa nélkül kellett felnőnie, tudta, milyen fontos mindez egy fiúgyerek, főleg egy kamasz életében. De azzal is tisztában volt, hogy apának lenni nem könnyű feladat. Nemcsak a gyerekeinkkel szemben kell elvárásokat támasztanunk, hanem önmagunkkal szemben is, és minden kihívással úgy kell szembenéznünk, mintha gyerekeink élete és a mi életünk egyaránt ezen múlna.
Manapság, amikor a gyerekek idejének nagy részét az iskola, a felnőttekét pedig a munka tölti ki, sokszor nehézséget jelenthet a tartalmas apa-fiú kapcsolat kialakítása. De soha nem szabad feladni!
Eric Davis egykori bajtársai, a tengerészet elit kommandósai segítségével a fegyelem, a vezetői képességek és a kalandok szerepének hangsúlyozásával, tanulságos, gyakorlati példákon keresztül vezeti rá az olvasót arra, hogyan fűzheti szorosra kapcsolatát a fiával, hogyan faraghat belőle erős, magabiztos, bátor férfit.

ERIC DAVIS a SEAL katonájaként, majd kiképzőjeként számos titkos bevetésen és küldetésen vett részt a világ legkülönbözőbb pontjain. Ő képezte ki Chris Kyle-t és Marcus Luttrellt mesterlövésznek, több mint húsz, Irakból csempészárut szállító hajót tartóztatott fel, ám élete legnagyobb teljesítményének és eredményének gyerekei felnevelését, apai hivatásának betöltését tartja.

További ajánlatunk

Barátság
borító: Barátság>
3 249 Ft
A férfiasság megélése
borító: A férfiasság megélése>
3 299 Ft
Életünk mellékszereplői
borító: Életünk mellékszereplői>
2 490 Ft
Az önbizalom kódja nőknek
borító: Az önbizalom kódja nőknek>
2 599 Ft
Az önmegvalósítás iskolája 2.
borító: Az önmegvalósítás iskolája 2.>
3 990 Ft
A személyiség ereje
borító: A személyiség ereje>
1 990 Ft
Nincs kapcsolat
borító: Nincs kapcsolat>
2 590 Ft
A nő
borító: A nő>
2 490 Ft

Hasznos holmik