Adatok betöltése, kérem várjon!

Köszönjük türelmét!

A hazudozók

6 igaz randistory

Akhmin Kamilla

Kiadó : Art Works

63 oldal

Megjelenés éve : 2021

ISBN 9786158182911

Tájékoztató az e-könyvek vásárlásáról és használatáról
(megnyitás, olvasás, másolás).
Kérjük, jelentkezzen be a vásárláshoz!

990 Ft

Kérjük, az ingyenes részlet letöltéséhez
jelentkezzen be!
 

Lilla, Vica és Mira megdöbbentő őszinteséggel avat be bennünket a velük megtörtént eseményekbe, mintha csak a legjobb barátnőjüknek mesélnék el a legféltettebb titkaikat, olyanokat, amilyeneket más a legszívesebben örökre elhallgatna. A 3 lány történeteiben az a közös, hogy mindegyikük olyan pasit fogott ki magának, aki rendszeresen és gátlástalanul hazudozott. 

Lilla három etűdben meséli el a barátnőjének egy olyan álompasival való kapcsolatát, akiről később kiderült, hogy inkább rémálom volt, a szexet leszámítva. A férfiről, aki rutinos hazudozónak bizonyult, menet közben úgy váltak le szép sorjában a hazugságrétegek, akárcsak egy vöröshagymáról. Az első sztori a megismerkedésük történetébe avatja be az Olvasót, ami orbitális szexbe torkollott. A második sztori Lilla nyomozásáról szól, melynek következtében
sok minden napvilágra került Mr. Hazugsággal kapcsolatban. A harmadik történet egy erdei szexkalandnak indult, aminek vége - a remélt bazi nagy orgazmus helyett - egy bazi nagy számla lett az autószerelőtől. 
Vica a teltebb hölgyek táborába tartozik. Az ex pasijáról két sztorit is megosztott velünk. Az elsőben azt meséli el, hogyan jutott el a jól induló kapcsolatuk odáig, hogy végül lelkileg megalázták. A folytatásban arról olvashatunk, hogy mi buktatta le a hazugságokba keveredő barátját, aki Vicát egy olyan ronda nővel csalta rendszeresen, akit még egy éhes oroszlán is csak sírva enne meg.

Mira egy wellness központban dolgozó szaunamester. Online ismerkedett meg egy 30+ -os sráccal, akiről kiderült, hogy még mindig a „mamahotelben” lakik és ott is érzi jól magát. Csupán szexelni akart, de esze ágában sem volt elköltözni otthonról, annak érdekében, hogy családot alapítson és felelősséget vállaljon. A legnagyobb gond azonban még csak nem is ez volt a pasival.

 


 
 

© 2010 multimediaplaza.com