Adatok betöltése, kérem várjon!

Köszönjük türelmét!

Szépségkúra

Koronczai Magdolna

Kiadó : Kossuth Kiadó

E-könyv megjelenés éve : 2011

ISBN : 978-963-09-6557-6

Tájékoztató az e-könyvek vásárlásáról és használatáról
(megnyitás, olvasás, másolás).
Kérjük, jelentkezzen be a vásárláshoz!

690 Ft

Kérjük, az ingyenes részlet letöltéséhez
jelentkezzen be!
 
Szépség és egészség összetartozó fogalmak. És ugyan ki ne szeretne szép és egészséges lenni? Meggyőződésem, hogy még az erősebb nem képviselői is többet adnak rá, mint amennyit bevallanak. A hölgyekről nem is beszélve!

Mondják, hogy a szépség mulandó állapot, pedig nem így van. Aki önmagával békében él, és hajlandó egy kicsit jobban figyelni a környezetére és a természetre, az képes megtalálni és megőrizni a szépséget önmagában és másokban egyaránt.

Sokan küszködnek fölös kilóikkal, és emiatt végigkoplalnak, -szenvednek megannyi csalhatatlannak vélt fogyókúrát, hogy aztán annak végeztével fellélegezve rávethessék magukat a tiltott csemegékre. És akkor nemcsak a kínkeservesen leadott kilók jönnek vissza, hanem újabbak is. Arról nem is beszélve, hogy a fogyókúrázónak még azt is el kell szenvednie, hogy a család kevésbé súlyos tagjai válogatott finomságokon „tengődnek", míg neki vagy a papírízú kétszersültet vagy aznap éppen a hatodik kemény tojást kell nyögve nyelnie. Na de félretéve a viccet, a csalhatatlan fogyókúrákat, éppen egyhangú voltuk miatt, megsínyli az emberi szervezet. Gyakran többet ártanak az egészségnek, mint az a pár kilogramm plusz, mert szegények a létfontosságú tápanyagokban, vitaminokban, ásványi sókban, nyomelemekben.

Az ebben a könyvben ajánlott mintaétrendek egyik előnye, hogy a napi adagok úgy vannak meghatározva, hogy minden fontos tápanyagból és vitaminból egy ember napi szükségletét fedezik.
Bevezető

Bevezető         

Étrendek         

Első kúra        

Második kúra 

Harmadik kúra

Negyedik kúra

Frissen, fitten!  3

Kondíciójavító gyakorlatok     

Közérzetjavító gyakorlatok     

Alakformálás "optikai trükkel" 

Szépségápolás

Arcgimnasztika

Arcápolás       

Kézápolás       

Hajápolás       

Szépségápolás olajokkal         

Fürdőkúra       

A bioritmus     

Testünk jó és rossz óráiról      

 


 
 

© 2010 multimediaplaza.com