Adatok betöltése, kérem várjon!

Köszönjük türelmét!

Macskakaparás

történetek egy macska karmaiból

Fedina Lídia

Kiadó : Kossuth Kiadó

Megjelenés éve : 2012

139 oldal

ISBN 9789630972956

Tájékoztató az e-könyvek vásárlásáról és használatáról
(megnyitás, olvasás, másolás).

Töltse le most!

Kérjük, jelentkezzen be a letöltéshez!
 

Történetek egy macska tollából, akarom mondani: karmából. Sirmic, avagy a "Kapsz egy pofont, Sirmic", egy kék-krém perzsa macska meséli el kalandjait, úgy ahogyan azt csak egy macska mesélheti el. S hozzá nem is akármilyen kalandokat!

Az első történetben Sirmic és ember családja a kutyájukkal és a lovaikkal vidékre költöznek. Titokzatos szomszédságuk sok fejtörést okoz a gyerekeknek és az állatoknak. A rejtély megoldása rengeteg izgalommal jár, maga a titok pedig, amelyre végül fény derül, valósággal hajmeresztő.
    A második történetben Sirmic nagy bajba kerül. Beleesik a szelektív hulladékgyűjtőbe – szerencsére abba, amelyikben a műanyag palackokat gyűjtik -, és messzire kerül az otthonától. Sirmic hazaindul, és tűzön-vízen át haza is ér, ám közben számtalan nehézséggel kell megküzdenie. Különös, sőt kimondottan furcsa emberekkel és állatokkal találkozik, és veszélyes helyzetekbe kerül.
    Sirmic macska létére szívesen és könnyedén mesél, mert ő az, akivel mindig történik valami. Mesél mindenkinek, aki szereti a macskákat, a humort és a kalandokat. Mindenkinek, aki könnyed olvasmányra vágyik, legyen az illető kisiskolás vagy aggastyán.
    Miauu! azaz: Jó szórakozást!


 
 

© 2010 multimediaplaza.com