• KIADÓ:
  Kossuth Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  248 oldal
 • E-KÖNYV MEGJELENÉS ÉVE:
  2012
 • ISBN:
  978-963-09-7440-0
apple store link google play link

Érzékbéklyók

A vágyfokozó elixír

Olvass bele!
 • KIADÓ:
  Kossuth Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  248 oldal
 • E-KÖNYV MEGJELENÉS ÉVE:
  2012
 • ISBN:
  978-963-09-7440-0
apple store link google play link
Szellővölgy kivételesen szép világ, mégis nehezen találnak rá. Pedig nem kell túl messze keresni, mindenkiben ott rejtőzik. Talán.

Sokak szerint a Különleges Nép lakta völgyet hatalmas istenségek vigyázzák, de ha az istenek akarata ellentétes, néha árnyba borul a boldogság, s a fény nem vetül egyformán mindenkire.
Valaki teljes sötétségben él, ezért áhítozik a világosságra; másvalaki csupán a valóság kis szeletéről tud, ezért nem vágyik másra. Van olyan, aki kitalál magának egy világot, ha már az igazit nem láthatja, olyan is van, aki fénybe áll, tőle mégsem lesz fényes, de egyvalaki mindenáron hatalmat akar, és amikor a hatalmat akaró kéz vágyfokozó italhoz jut, az érzékek mérhetetlenül elszabadulnak.
Szellővölgyre lecsap a vihar, megremeg a föld, a Hasadó-hegy mélyéről pedig kitörni készül a bűnös lelkek haragja. Sokan az istenek harcát látják ebben, azt gondolják, hogy a véletlen is természetfölötti szándékot rejt, mert az ártatlant elcsábítja a fény, és a fenevad titkon kiszabadul, hogy bevégezze a gonosz akaratát.
A megrázó eseményeket behálózza a misztikum. De vajon a természetfeletti erőknek vagy a véres valóságnak higgyünk, miközben a nyomorból kiemelkedni vágyó férfi, az álnok főpap, a tiszta lány, a kéjsóvár dáma és az eltorzult személyiségű testvér útját járjuk?

Erről szabadon dönthetünk, hiszen Szellővölgy lakóiban magunkra ismerhetünk, és a válaszok is bennünk vannak. Az öt főszereplő mindegyike valamely érzékének a rabja, ennek következtében mind másképpen látják a világot, miközben elmesélik nekünk ezt a rendkívüli történetet, amely egy varázsos világ fátylán keresztül mély gondolatokkal párosult izgalmakat takar.

További ajánlatunk

Lassú teher
borító: Lassú teher>
1 699 Ft
Az ezred lánya
borító: Az ezred lánya>
1 990 Ft
Azóta is élek
borító: Azóta is élek>
2 799 Ft
Ha nem volnátok ti
borító: Ha nem volnátok ti>
2 490 Ft
Nem ezt ígértétek
borító: Nem ezt ígértétek>
1 990 Ft
Egy makró emlékiratai
borító: Egy makró emlékiratai>
1 690 Ft
Exterritórium
borító: Exterritórium>
1 490 Ft
Tejmozi
borító: Tejmozi>
1 990 Ft

Hasznos holmik