Adatok betöltése, kérem várjon!

Köszönjük türelmét!

A Horn

Angyalföldtől a pártelnökségig 1932-1990

Pünkösti Árpád

ISBN : 978-963-09-7555-1

Kiadó : Kossuth Kiadó

Oldalszám : 306 oldal

Tájékoztató az e-könyvek vásárlásáról és használatáról
(megnyitás, olvasás, másolás).
Kérjük, jelentkezzen be a vásárláshoz!

990 Ft

Kérjük, az ingyenes részlet letöltéséhez
jelentkezzen be!
 
Elhunyt Horn Gyula (1932-2013), a Magyar Köztársaság miniszterelnöke (1994-1998).

Akik felnőttként élték meg a rendszerváltást, ismerik Horn Gyula nevét. Tudják, hogy Magyarország külügyminisztere, majd miniszterelnöke volt. Személyiségét és fiatalkori tetteit ellentmondásosan ítéli meg az a közvélemény, amely csak a hírmorzsákat rakja össze.
Pünkösti Árpád könyve pró és kontra vélemények felsorakoztatásával mutatja be azt a politikust, akinek élete példa arra, hogy az értelmes ember a maga sorsát származása, társadalmi indíttatása ellenében is irányíthatja. Messziről indult. A becsvágya tette alkalmassá arra, hogy nagy ívű pályát fusson be. Akik közelebbről ismerik, állítják: politikusnak született. Elszánt volt, szívós, tájékozott, csavaros észjárású, ütésálló, jó csapatépítő, és mert nemet mondani. Nagy sakkjátékos volt a szó valódi és átvitt értelmében. Ez a könyv bemutatja azt az embert, politikust, aki kitörölhetetlenül beírta magát a magyar történelembe.

  • Életrajzi könyv jelent meg Horn Gyuláról. -  A sajtóbemutatón készült felvételen a könyv szerzője, Pünkösti Árpád is megszólal.

  • Pünkösti Árpád A HORN című könyve sajtóbemutatóján készült Kertész Gábor képgalériája, amely a nepszava.hu weboldalon jelent meg.

  • Horn Gyula volt miniszterelnök életét a rendszerváltásig követő könyvet mutattak be pénteken, Budapesten -  Helyszíni beszámoló Pünkösti Árpád A HORN című könyvéről a metropol.hu weboldalon.


  •  
     

    © 2010 multimediaplaza.com