Adatok betöltése, kérem várjon!

Köszönjük türelmét!

Hazatérés

avagy a szívdobbanás meghallásának művészete

Sendker, Jan-Philipp

ISBN : 978-615-5285-21-9

Kiadó : Tericum Kiadó

Oldalszám : 287 oldal

Megjelenés éve : 2013

Tájékoztató az e-könyvek vásárlásáról és használatáról
(megnyitás, olvasás, másolás).
Kérjük, jelentkezzen be a vásárláshoz!

2 570 Ft

Kérjük, az ingyenes részlet letöltéséhez
jelentkezzen be!
 
Olyan regény ez, mely örökre beégeti magát az ember szívébe. Történet egy olyan szerelemről, amely legyőzi az időt, a távolságot és a kételyt. Egy olyan szerelemről, melyet nem köt semmilyen feltétel, s melynek lényege a megrendíthetetlen hit és bizalom.

A sikeres New York-i ügyvéd rejtélyes körülmények között eltűnik. Négy év múlva lánya, Julia egy szerelmes levelet talál a padláson, melyet apja egy Mi Mi nevű burmai nőnek írt sok-sok évvel ezelőtt. Julia Burmába utazik, az isten háta mögötti kis faluba, hogy fényt derítsen apja múltjára. Bár az apját reméli megtalálni, egészen másra lel.

A regényt átszövi a miszticizmus és spiritualitás, a babonák és az asztrológia, melyek szervesen épülnek bele a délkelet-ázsiai emberek mindennapi életébe, akik szentül hiszik, hogy a lényeges dolgok láthatatlanok.

„Van hatalom, mely fölötte áll időnek s térnek. Létezik erő, mely képes összekapcsolni az embereket, s amely erősebb a félelemnél és a bizalmatlanságnál. Erő, mely visszaadja látását a vaknak, s szembeszáll az enyészet törvényével.”

Jan-Philipp Sendker Hamburgban született 1960-ban. Öt évig amerikai, majd öt évig ázsiai tudósítója volt a német Stern magazinnak. Sokszor járt Burmában, ahol mindig lenyűgözte az emberek kedvessége, hite és ereje. A Hazatérés Sendker első regénye, megjelent az Egyesült Államokban, Nagy-Britanniában, Olaszországban, Spanyolországban, Szerbiában, Franciaországban és a skandináv államokban. A szerző Berlinben él a családjával.

 
 

© 2010 multimediaplaza.com