Adatok betöltése, kérem várjon!

Köszönjük türelmét!

Városfelfedező séták Brüsszelben

Rendhagyó útikalauz

Strehó Ágnes

ISBN : 978-963-7334-80-1

Kiadó : B.K.L. Kiadó

Oldalszám : 530 oldal

Megjelenés éve : 2014

Tájékoztató az e-könyvek vásárlásáról és használatáról
(megnyitás, olvasás, másolás).
Kérjük, jelentkezzen be a vásárláshoz!

1 980 Ft

Kérjük, az ingyenes részlet letöltéséhez
jelentkezzen be!
 

A sok évig Brüsszelben élő szerző 24 javasolt sétaútvonalon, szinte házról-házra vezeti végig az olvasót az EU fővárosán. A leghíresebb látnivalók mellett megismerkedhetünk a szecessziós építészeti remekművekkel, a téglából épült csodálatos építmények tömegével, a régi és új épületekkel, terekkel, parkokkal, a város misztikus, titkos történetével, a vendéglőkkel, sörözőkkel, kávézókkal, csokoládéboltokkal, a különleges profilú kis üzletekkel, és az oly kellemes brüsszeli hangulattal.

A város megismeréséhez hozzátartozik a belga művészet és kultúra felfedezése is. A belga képzőművészet, építészet, jazz, komolyzene és filmművészet mind-mind világhírre tettek szert. Ezekből is kapunk sok-sok érdekességgel fűszerezett ízelítőt.

A séták segítenek a brüsszeli lélekhez közelebb kerülni, a brüsszeli humort jobban megérteni. Brüsszelben a vidámság és a mulatozás az élet fontos elemei, melyekkel mindenütt találkozhatunk felfedezéseink során.

A könyv mindenkinek ajánlott alapmű, aki turistaként, utazóként vagy hosszabb-rövidebb ideig ott tartózkodó munkavállalóként jut el e nagyszerű és sokszínű városba.

A Városfelfedező séták sorozat első kötete 2005-ben jelent meg, melyben a szerző a brüsszeli sétákhoz hasonlóan, Párizs túristák által kevésbé látogatott részeire vezeti el az olvasót. A könyvformában megjelent kiadványt a BKL Kiadónál, vagy  internetes portálokon lehet megvásárolni.


 
 

© 2010 multimediaplaza.com