Adatok betöltése, kérem várjon!

Köszönjük türelmét!

A fattyú

Maxwell, Robin

ISBN : 9786155285462

Fordította : Gorka Botond és Máhr Kinga

Kiadó : Tericum Kiadó

Oldalszám : 600 oldal

Megjelenés éve : 2003

Tájékoztató az e-könyvek vásárlásáról és használatáról
(megnyitás, olvasás, másolás).
Kérjük, jelentkezzen be a vásárláshoz!

2 270 Ft

Kérjük, az ingyenes részlet letöltéséhez
jelentkezzen be!
 

1588-ban vagyunk. A spanyol Armada megtámadni készül Angliát, a nemrégiben megkoronázott Erzsébet királynô maga mellé veszi kegyencét, Robert Dudleyt, gyerekkori szerelmét, akitôl gyermeke fogan. A trónörökös, Arthur Dudley, egy viharos éjszakán, titokban jön a világra, majd egy vadászmajorban nevelkedik, anélkül, hogy sejtelme lenne arról, kicsoda is ô valójában. Nevelôapja csak halálos ágyánál árulja el igazi származását.
Arthur Dudley harcol a holland-spanyol háborúban, megismeri az igaz szerelem boldogságát és szenvedéseit, a halálát várja a spanyol inkvizíció börtönében, míg végül sikerül megmenekülnie és eljutnia gyerekkori példaképéhez, Robin Dudleyhoz és imádott királynôjéhez, I. Erzsébethez, akiknek be kell bizonyítania, hogy a vérszerinti fiuk.
A történészeket régóta foglalkoztatja az a kérdés, hogy vajon I. Erzsébet és Robert Dudley hosszú éveken át tartó szerelmi kapcsolatából született-e gyermek. Bizonyos források emlegetnek egy Arthur Dudley nevû fiatalembert, aki csak felnôtt korában bukkant fel az angol királyi udvarban.


 
 

© 2010 multimediaplaza.com