• KIADÓ:
  Álomgyár Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  380 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2023
 • ISBN:
  ISBN 9789635708246

A hűség pokla

Olvass bele!
 • KIADÓ:
  Álomgyár Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  380 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2023
 • ISBN:
  ISBN 9789635708246

„Minden éjszaka után eljön a hajnal, és minden eső után kisüt a nap. Mindig van új esély. Fájdalmas és egyszerre szép ez a történet.” – DoktORINA Blogja

Hűség, becsület, tisztelet. Ezek az én családom legfőbb erényei. Ha ez a házasság megköttetett, immár felbonthatatlan. Nálunk a hűség egy életre szóló döntés, és mindenekfelett áll.

Elég veszélyes szakma az enyém, a maffia bérgyilkosa vagyok. Mindennap kockáztatom, hogy lebukom, vagy valami malőr folytán éppen én halok meg. Mégsem remeg soha a kezem vagy izzad a tenyerem, amikor hidegvérrel kiontom mások életét.

A hűségemnek azonban nagy ára volt. A bosszú nevében valaki kivégeztette a feleségem és a két gyermekem. Így a saját bőrömön tapasztaltam meg azt a fájdalmat, amit másoknak okoztam.

Abban a pillanatban fogadtam meg, hogy soha többé nem engedek senkit a szívem közelébe. A szerelem ellenben kegyetlen, nem olyan dolog, amit befolyásolhatunk, még a legsötétebb időszakban, a legkietlenebb talajban is képes kicsírázni. Válaszút elé érkeztem…

A hűség pokla egy őszinte, torokszorítóan fájdalmas és érzelemdús történet egy titokzatos
bérgyilkosról, Anthonyról. Anne L. Green legújabb regénye rávilágít arra, hogy nemcsak a maffia iránti hűség béklyója eltéphetetlen, hanem a szerelemé is. Az olvasó egy sodró lendületű, izgalmakkal és váratlan fordulatokkal teli, akciódús történetben találja magát, amely a humort és az érzékiséget sem nélkülözi.

További ajánlatunk

A vágy hatalma
borító: A vágy hatalma>
4 499 Ft
A szobatárs
borító: A szobatárs>
3 499 Ft
Szívtiprók karácsonya
borító: Szívtiprók karácsonya>
2 390 Ft
Hol vagy, Tigrisem?
borító: Hol vagy, Tigrisem?>
990 Ft
A néma nevelőnő
borító: A néma nevelőnő>
2 390 Ft
Az Arab lánya 1. rész
borító: Az Arab lánya 1. rész>
1 990 Ft
A hercegnő férjhez megy
borító: A hercegnő férjhez megy>
1 990 Ft
Csillagainkban a hiba
borító: Csillagainkban a hiba>
1 990 Ft

Hasznos holmik