• ISBN:
  ISBN 9786155513299
 • KIADÓ:
  Noran Libro Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  161 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2015
apple store link google play link

Grafit Márta és a kaktuszok

Olvass bele!
 • ISBN:
  ISBN 9786155513299
 • KIADÓ:
  Noran Libro Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  161 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2015
apple store link google play link

Grafit Márta az ötvenkettedik születésnapján a cukrászdában, ahol dolgozik, három apró kaktuszt kap ajándékba egy furcsa idegentől.
Hazafelé elbóbiskol a villamoson, s amikor a szokottnál pár utcával távolabb leszáll, észreveszi, hogy a kaktuszokat a villamoson felejtette. De valami más is történik. Valami egészen különös.
Mintha egy régi fekete-fehér filmbe csöppenne, olyan lesz hirtelen körülötte a világ. És hiába pislog, semmi nem változik, onnantól kezdve mindent fekete-fehérben lát maga körül. S hogy mi marad számára ebben a színek nélküli, szürkére lúgozódott világban? Egy unalmas állás, egy hosszú évek óta szótlan közönybe merült házasság, egy otthon, ahol állandóan szól a televízió. Talán mégsem. Mert a nappalokból kivesztek ugyan a színek, éjjelente azonban csodás színekben álmodik. Ezek az álmok csalogatják, hívogatják őt valahová, és hamarosan rájön, hogy a kaktuszokon kívül, vagy épp a kaktuszokkal együtt, valami mást is elvesztett azon a délután. Valamit, amit még megnevezni se mer. Előfordulhat ugyanis, hogy amíg az ember alszik, a lelke kiszáll belőle és elkalandozik. Ilyenkor átmenetileg bármibe beleköltözhet, akár egy kaktuszba is. Grafit Márta kaktuszai pedig kézről kézre járva ugyancsak messzire vándorolnak, ő pedig rájön, mit kell tennie.
Egy sajátos, országokon és álmokon átívelő utazás veszi kezdetét, egy lelki road movie, melyben Grafit Márta elindul, hogy megkeresse a kaktuszait, visszaszerezze a lelkét, és újra megtalálja a szerelmet, ha nem is ott, ahol várnánk.

További ajánlatunk

Az angyali vigasság
borító: Az angyali vigasság>
1 800 Ft
Az utolsó farkas
borító: Az utolsó farkas>
1 399 Ft
Pertu
borító: Pertu>
2 390 Ft
Omerta
borító: Omerta>
2 890 Ft
A nagy illúzió
borító: A nagy illúzió>
2 390 Ft
Árnyas főutca
borító: Árnyas főutca>
1 900 Ft
Nyelvlecke spanyol-ajkúaknak
borító: Nyelvlecke spanyol-ajkúaknak>
990 Ft
Ott mi van?
borító: Ott mi van?>
1 590 Ft

Hasznos holmik