Egy másodperccel később

 

Olvass bele!

Terrortámadás éri az Amerikai Egyesült Államokat, mégpedig az egyik legrettegettebb módon, az elektromágneses hullámot (EMP) gerjesztő, pusztító fegyverrel.
Egy háború, melyet egyetlen másodperc alatt elveszít Amerika, egy háború, mely a középkorba robbantja vissza a világ legerősebb országát. Nincs áram, nincs kommunikáció, leállt a közlekedés, fogyóban a gyógyszerek, őrjöngő bandák uralják az országot, az emberek éheznek és a túlélésért küzdenek.
Mit tehet ebben a helyzetben egy volt katona, aki meg akarja menteni a családját, a hazáját, ha úgy tetszik, a modern civilizációt?

Az amerikai Kongresszus folyosóin már megjelenése előtt úgy emlegették a regényt, mint az apokaliptikus thrillert, melyet minden amerikainak el kell olvasnia. A történetet a Pentagonban is reálisnak nevezték, a fegyvert pedig úgy tartják számon, mint amely egyetlen pillanat alatt térdre kényszerítheti az Egyesült Államokat.

William R. Forstchen a New York Times bestseller írója, a regény folytatása pedig rövidesen megjelenik Egy évvel később címmel.

"Az egyetlen dolog, ami még ennél a mesterien megírt regénynél is ijesztőbb, hogy ami benne áll, bármikor megtörténhet a valóságban is. És semmi nem fog megvédeni bennünket" - W. E. B. Griffin

További ajánlatunk

N vagy M
borító: N vagy M>
1 999 Ft
Sebzett nagyvadak
borító: Sebzett nagyvadak>
2 390 Ft
A halál szobrásza
borító: A halál szobrásza>
2 290 Ft
A fantom
borító: A fantom>
1 990 Ft
Halál a tóparton
borító: Halál a tóparton>
2 290 Ft
Sabine
borító: Sabine>
1 290 Ft
Vihar után
borító: Vihar után>
1 990 Ft
A terapeuta
borító: A terapeuta>
1 990 Ft

Hasznos holmik