Hétköznapi csodák

Olvass bele!

Coco és Katie a középiskola óta barátnők, és azért térnek most vissza Cédrusligetbe, hogy részt vegyenek a tízéves osztálytalálkozójukon. Coco szívét itt törte össze az iskola nagymenője, megalázó helyzetbe hozva őt; Katie pedig első szerelmét utasította vissza itt, minden magyarázat nélkül, kegyetlenül. Egyiküknek bosszúra fáj a foga, másikuk egy újabb esélyt szeretne a sorstól és élete szerelmétől. A város, a múlt helyszínei még inkább felerősítik bennük azokat az érzéseket, amelyek egy évtizede gúzsba kötik őket, és mindketten csak abban bízhatnak, hogy a viszontlátással képesek lesznek kiszabadulni érzelmeik kalodájából.

Hasonló kalodában érzi magát Jo Marie is, a Rózsakikötő tulajdonosa, amióta Mark Taylor szerelmet vallott neki. Eddig abban a hitben volt, hogy ők ketten barátok, de talán tényleg többet jelentenek egymás számára? A férfi titka azonban kettejük közé áll, és Mark úgy dönt, inkább elhagyja Cédrusligetet, mint hogy a szerelmük beteljesedjen. Jo Marie egyre kétségbeesettebben, mégis tehetetlenül figyeli a készülődő férfit, és érzelmei zűrzavarában egyedül új vendégei, valamint pár régi barát nyújt számára kapaszkodót. Vajon elég ez ahhoz, hogy mint annyiszor, a Rózsakikötő minden fájó szívnek gyógyulást hozzon?

Debbie Macomber a New York Times bestsellerszerzője, regényei milliós nagyságrendekben fogynak, számos nyelvre lefordították. Többek között a híres Cédrusliget-sorozat szerzője, amelynek filmváltozatában Andie MacDowell játssza a főszerepet.

További ajánlatunk

Szerdán habcsók
borító: Szerdán habcsók>
3 199 Ft
Előbb-utóbb szerelem
borító: Előbb-utóbb szerelem>
3 199 Ft
Emlékedből élek
borító: Emlékedből élek>
2 999 Ft
A lázadó herceg
borító: A lázadó herceg>
2 999 Ft
Randevú a Nílus partján
borító: Randevú a Nílus partján>
990 Ft
Az udvarház titka
borító: Az udvarház titka>
2 799 Ft
Végy el még alkonyat előtt
borító: Végy el még alkonyat előtt>
1 790 Ft
Amolyan lépcsőházi, szerelmes
borító: Amolyan lépcsőházi, szerelmes>
1 799 Ft

Hasznos holmik