Adatok betöltése, kérem várjon!

Köszönjük türelmét!

Hogyan készíts eredményes Facebook hirdetéseket?

Tippek, trükkök, stratégiák kezdőknek és haladóknak

Lévai Richárd

ISBN 9789631257120

Kiadó : RG Stúdió

280 oldal

Megjelenés éve : 2016

Tájékoztató az e-könyvek vásárlásáról és használatáról
(megnyitás, olvasás, másolás).
Kérjük, jelentkezzen be a vásárláshoz!

4 990 Ft

Kérjük, az ingyenes részlet letöltéséhez
jelentkezzen be!
 

Fent van a céged a Facebookon, de nem jönnek az eredmények? Hirdetsz, de nem vagy elég sikeres?
Szeretnéd felpörgetni a Facebook-hirdetéseid hatékonyságát?

A Facebook egy nagyon összetett hirdetési rendszer. Több, mint 500 féle hirdetéscélzási beállítás, valamint 15 hirdetéslétrehozási lehetőség áll rendelkezésünkre. Nem könnyű eldönteni melyiket használjuk, hiszen gyakran csak apró különbségek választják el őket egymástól. Ráadásul sokszor a siker nem is a technikai tudáson múlik, hanem azon, hogyan épül be a marketing folyamatok közé ez az eszköz.

Erről szól ez a könyv.
A segítségével nem csak a hirdetési rendszer trükkjeit ismered meg, hanem azokat a módszereket, stratégiákat, amik túlmutatnak a Facebookon, és amik támogatnak abban, hogy még eredményesebbé tedd az online marketingedet."Attól tartok a Ricsi túl sok információt írt bele a könyvbe, ezért az emberek nem fognak jelentkezni a képzéseire. Aki elolvassa, létrehozhatja vagy jelentősen javíthatja a saját social marketing stratégiáját. Én már megtettem!"

Damjanovich Nebojsa, senpai.hu


„Ma már egyre nehezebb széles körnek organikusan eljuttatni egy-egy posztot, ezért hirdetésekre van szükség. Mégpedig jól megtervezett Facebook-hirdetésekre. Ezt járja körül Richárd alapossággal és folyamatszemlélettel, ugyanakkor könnyed stílusban. Könyve a Budapesti Metropolitan Egyetem digitális marketing executive MBA képzésén is fontos alapirodalom lesz.”
Dr. Papp-Váry Árpád, a Budapesti Metropolitan Egyetem általános rektorhelyettese, a „márkadoktor”


„Lévai Ricsi megmutatja, hogyan kell megfogni és nem ereszteni a vevőidet, akár itthoni, akár külföldi piacra célzol. És Ricsi bőkezű az információval, hiszen Magyarországon ő publikál a legtöbbet Facebook-marketingről. És ha annyi mindent megoszt ingyen, képzeld, milyen titkokat tartogat Neked a könyvében! Szóval, új vevők, nagy tételben, diszkont áron – érdekel?”

Wolf Gábor, Marketing Commando


Úgy érzed, itt az ideje, hogy a Facebook-hirdetéseid igazán eredményesek legyenek?
Ez a könyv ebben segít. Fordítsd a saját céged javára a benne rejlő információkat!


 
 

© 2010 multimediaplaza.com