• ISBN:
  ISBN 9786155715297
 • KIADÓ:
  Jaffa Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  310
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2016

Elsuttogom százszor

Olvass bele!
 • ISBN:
  ISBN 9786155715297
 • KIADÓ:
  Jaffa Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  310
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2016

Éber Zsófi, a harmincas, okos és sikeres műfordító egy nap arra ébred, hogy ki akar szállni a hétköznapok mókuskerekéből. Környezete legnagyobb döbbenetére vidékre költözik, hogy birtokba vegye a nagymamájától örökölt, mesébe illő házat. A titokzatos Nagyi azonban, akiről faluszerte azt suttogták, boszorkány, mást is tartogat unokája számára. Zsófi körül egyre sokasodnak a megmagyarázhatatlan események és a véletlen egybeesések. Mintha a ház – vagy valaki más? – üzenni akarna neki.

Vajon mit jelentenek a különös dátumok a nagypapa fényképének hátoldalán? Mi minden rejtőzhet az ódon, sokrekeszű szekreterben? Kinek a horoszkópját őrizgette féltett kincsként a Nagyi és miért?

Bauer Barbara generációkon átívelő regénye arra keresi a választ, honnan jövünk, és milyen terheket halmoztak ránk felmenőink. Talán nem is tudunk róluk, mégis egy életen át cipeljük őket? Vagy elég bátrak vagyunk ahhoz, hogy megszabaduljunk a kéretlen útravalóktól? Mialatt Zsófit mindinkább magába szippantja nagymamája naplója, melynek lapjain egy időtlen szerelem felemelő és szívszorító története bontakozik ki, saját sorsa is gyökeres fordulatot vesz egy férfi váratlan felbukkanásával. Nagyon úgy fest, hogy Szoboszlai András az igazi – de lehet, hogy egy kicsit még annál is több. Mielőtt közös jövőjük tervezgetésébe vágnának, szembe kell nézniük saját múltjukkal, és kiderül, hogy történetük szálai a felszín alatt szorosabban fonódnak össze, mint azt bármelyikük is gondolta volna…

További ajánlatunk

Ciklon - Válogatott novellák
borító: Ciklon - Válogatott novellák>
2 590 Ft
Százezer eperfa
borító: Százezer eperfa>
2 617 Ft
Igazságos Kádár János
borító: Igazságos Kádár János>
2 600 Ft
Az Ecseri úti oroszlán
borító: Az Ecseri úti oroszlán>
1 990 Ft
Felpróbált életek
borító: Felpróbált életek>
990 Ft
Lázár!
borító: Lázár!>
1 330 Ft
Egy angyal önéletrajzai
borító: Egy angyal önéletrajzai>
1 890 Ft
Ami elveszett
borító: Ami elveszett>
2 390 Ft

Hasznos holmik