• ISBN:
  ISBN 9786155692703
 • KIADÓ:
  Álomgyár Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  448 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2017

Négyszáz nap szabadság

Olvass bele!
 • ISBN:
  ISBN 9786155692703
 • KIADÓ:
  Álomgyár Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  448 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2017

Elképzelted már, milyen lenne egyszerűen kilépni az életedből? Magad mögött hagyni mindent?

Dena egy jó nevű londoni reklámügynökségnél dolgozik, és minden vágya, hogy fényes karriert fusson be a szakmájában. A barátja épp arra készül, hogy megkéri a kezét, Dena azonban hallani sem akar a házasságról.
Jason a cég nőcsábásza, igazi életművész, akinek mindig lapul egy vicc a tarsolyában. A bohócjelmez mögött azonban régi sérelmek lappanganak. A hallgatag és megközelíthetetlen Patrick áll az ügynökség élén, és egy nap ő örökli az egész reklámbirodalmat. Házassága zátonyra fut, mikor megtudja, hogy a felesége megcsalja.

Mindhármuk élete gyökeres fordulatot vesz, amikor egy ártatlannak induló hétvégi kiruccanás szenvedélyes afférba torkollik. A rendhagyó, titkos viszony felforgatja mindennapjaikat, melyek már egyikük számára sem ígérnek boldogságot. Úgy határoznak, belevágnak életük legnagyobb kalandjába, hogy megtalálják és megtapasztalják a mindannyiuk által áhított szabadságot.
De vajon van-e létjogosultsága egy ilyen kapcsolatnak? Létezik-e korlátlan szabadság? És ha igen, hol kell keresni? Meg lehet-e szabadulni a múlt árnyaitól?

Sienna Cole szenvedéllyel és drámával tűzdelt romantikus története ezekre a kérdésekre keresi a választ, miközben az utazás nemcsak lélegzetelállító tájakra kalauzol, de a lélek legmélyebb bugyraiba is elvezet.

További ajánlatunk

Tudom, ki vagy
borító: Tudom, ki vagy>
2 690 Ft
Szenvedélyes tárgyalás
borító: Szenvedélyes tárgyalás>
3 399 Ft
Álommester
borító: Álommester>
1 590 Ft
Gyógyuló lélek
borító: Gyógyuló lélek>
2 290 Ft
Hazug valóság
borító: Hazug valóság>
2 999 Ft
A tökéletes jelölt
borító: A tökéletes jelölt>
1 690 Ft
Kisasszonyképző
borító: Kisasszonyképző>
590 Ft
Mr. Cavendish, ha jól sejtem?
borító: Mr. Cavendish, ha jól sejtem?>
1 590 Ft

Hasznos holmik