Adatok betöltése, kérem várjon!

Köszönjük türelmét!

Gondolatmappa

Ajándék neked, aki úton vagy az önszeretet felé

Hidasi Judit

ISBN 9786155763243

Kiadó : Álomgyár Kiadó

145 oldal

Megjelenés éve : 2017

Tájékoztató az e-könyvek vásárlásáról és használatáról
(megnyitás, olvasás, másolás).
Kérjük, jelentkezzen be a vásárláshoz!

1 999 Ft

Kérjük, az ingyenes részlet letöltéséhez
jelentkezzen be!
 

Le lehet lassítani ekkora zajban? Meg tudjuk hallani a gondolatainkat, amelyek tisztán szólnak hozzánk? Képesek vagyunk megtalálni az utat az igazi énünkhöz? Ebben a könyvben ezzel próbálkozunk meg. 

Mappákba rendezzük az érzéseinket, hogy jobban átlássuk kik is vagyunk, merre is tartunk. Gondolatokat olvashatsz a szerelemről, inspirálódhatsz minden nap, erőt meríthetsz a szavakból, amelyek benned visszhangzanak tovább. Ebben a könyvben új barátra lelsz, akihez mindig fordulhatsz ha egyedül érzed magad, ha csalódott vagy, vagy éppen támogatásra van szükséged. 

Nyisd ki a mappát, lehet, hogy válaszra lelsz! 

Hidasi Judit író, újságíró a goodstuffe magazin főszerkesztője, a gondolatmappa-sorozat megálmodója, ez már az ötödik könyve. Korábbi Április út című regénye Szlovákiában érettségi tétel. Facebook-oldalán több ezren olvassák naponta a következő gondolatmappát. 
   Több, mint húsz éve van jelen az újságírás és a média világában, folyamatosan publikál, és dolgozik az elektronikus média különböző terültein is. A femina.hu oldalnál rovatvezető, a Cosmopolitan Magazinnál pedig vezető szerkesztői posztig vitte. Cikkei olvashatóak voltak a Glamour Magazinban, a Hamu és Gyémánt Magazinban, de dolgozott az nlc.hu és a novagyok.hu portálnak is.


 
 

© 2010 multimediaplaza.com