Adatok betöltése, kérem várjon!

Köszönjük türelmét!

Drónharcos

Velicovich, Brett - Stewart, Cristopher S.

Eredeti cím : Drone Warrior

ISBN 9789632937649

Fordította : Babits Péter

Kiadó : Athenaeum Kiadó

296 oldal

Megjelenés éve : 2018

Tájékoztató az e-könyvek vásárlásáról és használatáról
(megnyitás, olvasás, másolás).
Kérjük, jelentkezzen be a vásárláshoz!

2 390 Ft

Kérjük, az ingyenes részlet letöltéséhez
jelentkezzen be!
 

Egy elitkatona beszámolója a 21. század legmodernebb terrorelhárító gépéről. 

Vajon veszélyes gyilkosok vagy szelíd madarak?
   Brett Velicovich csaknem egy évtizeden át központi szerepet játszott az új típusú hadviselésben: pilóta nélküli légi járműveket, drónokat használt arra, hogy levadássza a világ legveszélyesebb terroristáit. Elit harcosként célpontokat választhatott, halálos ítéleteket hozhatott, miközben összehangolt együttműködést folytatott a teljes amerikai hírszerzéssel  kémekkel, elemzőkkel, informátorokkal , hogy a segítségükkel kivonhassa a forgalomból az alKáida és az ISIS magas rangú tagjait.
   Ebben a kivételes könyvben, melynek megírásában az elismert újságíró, Christopher S. Stewart is segítette, Velicovich plasztikus részletességgel eleveníti fel akciófilmbe illő bevetéseit és szigorúan titkos küldetéseit, amelyeknek köszönhetően számtalan ártatlan civil életét mentette meg  a legveszélyesebb háborús gócpontokban éppúgy, mint Amerika biztonságosnak hitt nagyvárosaiban.
   De vajon milyen jövőt hoznak a drónok? Talán lesz olyan korszak, amikor folyamatosan a fejünk fölé kell néznünk, ha életben akarunk maradni?


 
 

© 2010 multimediaplaza.com