Adatok betöltése, kérem várjon!

Köszönjük türelmét!

61 óra

Jack Reacher krimi

Child, Lee

Eredeti cím : 61 Hours

ISBN 9789634520979

Fordította : Gieler Gyöngyi

Kiadó : General Press Könyvkiadó

360 oldal

Megjelenés éve : 2018

Tájékoztató az e-könyvek vásárlásáról és használatáról
(megnyitás, olvasás, másolás).
Kérjük, jelentkezzen be a vásárláshoz!

2 590 Ft

Kérjük, az ingyenes részlet letöltéséhez
jelentkezzen be!
 

Jack Reacher visszatért. És már csak 61 órája van, hogy a legújabb bűntényt megakadályozza. A visszaszámlálás elkezdődött.


Dél-Dakotában az évtized hóvihara tombol. Az állam útjain mindenfelé a zord időjárásban elakadt járművek vesztegelnek. Egy távolsági busz is balesetet szenvedett a fehérbe borult tájon. Utasai átlagemberek: kirándulásra indult nyugdíjasok. És még egy valaki, aki leginkább észrevétlen szeretne maradni, mégis jobban már ki sem tűnhetne az idős emberek közül - egy tagbaszakadt, marcona férfi, akinek egész magatartásából süt a katonás fegyelem. Ő Jack Reacher.
   A baleset helyszínétől harminc kilométerre békés kisváros húzódik. Ám a látszat csal: a településen rendőrök tucatja véd egy idős hölgyet, aki egy semmitől vissza nem riadó kábítószer-kereskedő elleni per koronatanúja. Ha elég sokáig él, kiállhat a tanúk padjára. De a városba érkezik egy hidegvérű, magányos gyilkos, akinek egyetlen feladata van: megakadályozni az asszonyt terve végrehajtásában. Egyetlen dologgal azonban nem számolt: Jack Reacherrel...

   Mélyen eltemetett titkok, erőteljes ellenségek. És már csak 61 óra van hátra...


 
 

© 2010 multimediaplaza.com