Adatok betöltése, kérem várjon!

Köszönjük türelmét!

Cameron Post rossz nevelése

Danforth, Emily M.

Fordította : Todero Anna

Eredeti cím : The Miseducation of Cameron Post

Kiadó : Athenaeum Kiadó

Megjelenés éve : 2019

440 oldal

ISBN 9789632938912

Tájékoztató az e-könyvek vásárlásáról és használatáról
(megnyitás, olvasás, másolás).
Kérjük, jelentkezzen be a vásárláshoz!

2 790 Ft

Kérjük, az ingyenes részlet letöltéséhez
jelentkezzen be!
 

Amikor a tizenéves Cameron Post szülei autóbalesetben váratlanul meghalnak, a lány elsõ, sokkoló reakciója a megkönnyebbülés. Az suhan át az agyán, hogy hála az égnek sosem fogják megtudni, mit tett pár órával korábban: a legjobb barátnőjével csókolózott a szénapadláson.
   Cam a szülei halálát követően a mélyen vallásos nagynénjéhez és jó szándékú, de reménytelenül régimódi nagyanyjához költözik. Tudja, hogy attól kezdve egészen más lesz az élete. A Montana állambeli Miles Cityben a túlélés két legfőbb alapszabálya: olvadj be, és hagyj békén másokat! Cam mindkettő tökéletes szakértője lesz - de az érzéseit és vágyait nem tudja magában elfojtani.
   Egy napon a kisvárosba költözik Coley Taylor, a gyönyörű és hibátlan cowgirl, aki az iskola legmenőbb srácának a barátnõje. Coley és Cam között váratlan, intenzív barátság alakul ki, amely, úgy tűnik, akár több is lehet, mint barátság...
   De amikor ez már-már reális lehetõséggé válik, Cameront hideg zuhanyként éri a felismerés: csúnyán elárulták. Nagynénje drasztikus lépésre szánja el magát annak érdekében, hogy ,,helyrehozza" az unokahúgát - az Isteni Ígéret Keresztény Iskola és Gyógyítóközpont bentlakásos nevelőprogramjába küldi őt.

A Cameron Post rossz nevelése egy felejthetetlen regény önmagunk felfedezéséről és arról, hogy találjuk meg a bátorságot ahhoz, hogy a saját szabályaink szerint éljük az életünket.
A regénybõl Chloë Grace Moretz főszereplésével Sundance-nagydíjas film is készült.


 
 

© 2010 multimediaplaza.com