Adatok betöltése, kérem várjon!

Köszönjük türelmét!

Miért kávézó

Mese az élet értelméről

Strelecky, John P.

Fordította : Kelemen László

Eredeti cím : The Why Café

Kiadó : Park Kiadó

Megjelenés éve : 2019

136 oldal

ISBN 9789633555583

Tájékoztató az e-könyvek vásárlásáról és használatáról
(megnyitás, olvasás, másolás).
Kérjük, jelentkezzen be a vásárláshoz!

1 590 Ft

Kérjük, az ingyenes részlet letöltéséhez
jelentkezzen be!
 

Az állandóan rohanó, túlterhelt menedzser, John egyhetes szabadságra indul, de útközben autójával eltéved. Betér egy kávézóba, hogy egyen valamit – és sorsfordító élményben lesz része. Az étlap címoldalán három kérdéssel szembesül: "Miért vagy itt?", "Félsz a haláltól?", "Elégedett vagy az életeddel?". Miközben a pincér, a konyha séfje és az egyik vendég segítségével megpróbál választ adni ezekre a kérdésekre, egyre inkább új szemszögből tekint az életére, és rájön, hogy milyen fontos dolgokat tanulhat meg a zöld levesteknőstől…

"Néha, amikor a legkevésbé várjuk és a legnagyobb szükségünk van rá, új helyen találjuk magunkat új emberekkel, és új dolgokat tanulunk. Ez történt velem is egy éjszakán, egy sötét, elhagyatott úton. Ha belegondolok, az a helyzet az akkori életemet szimbolizálta. Ahogyan akkor eltévedtem utazás közben, ugyanúgy vesztem el az életben is – nem tudtam pontosan, merre tartok, és miért haladok abba az irányba.
   Napjaim nagy részében minden másnál többet tépelődtem azon, hogy az életnek többnek kellene lennie egy kalitkában napi tíz-tizenkét, munkával töltött óránál…"


 
 

© 2010 multimediaplaza.com