• FORDÍTOTTA:
    Holbok Zoltán
  • EREDETI CÍM:
    F*ck Love: One shrink's sensible advice for finding a lasting relationship
  • KIADÓ:
    Jaffa Kiadó
  • MEGJELENÉS ÉVE:
    2018
  • OLDALSZÁM:
    292 oldal
  • ISBN:
    ISBN 9789634753933

Francba a szerelemmel!

Egy pszichológus józan tanácsai a párkapcsolatról

Olvass bele!
  • FORDÍTOTTA:
    Holbok Zoltán
  • EREDETI CÍM:
    F*ck Love: One shrink's sensible advice for finding a lasting relationship
  • KIADÓ:
    Jaffa Kiadó
  • MEGJELENÉS ÉVE:
    2018
  • OLDALSZÁM:
    292 oldal
  • ISBN:
    ISBN 9789634753933

Itt találod azokat a párkapcsolati tanácsokat, amelyeket a szüleidtől, spirituális tanácsadóidtól és kedvenc magazinodtól hiába vársz!

Tartós párkapcsolatra vágysz? De soha nem a megfelelő emberekkel randizol? Félsz, hogy sose találod meg a „másik feled”? Kíváncsi vagy, mennyire házasságcentrikus a gondolkodásod? Ki nem állhatod a párod családját? Mindig a legveszedelmesebb alakokba zúgsz bele? Nem vonz már a partnered? Meggyőződésed, hogy szomorúan és magányosan fogsz meghalni?
A legtöbb párkapcsolatokkal foglalkozó könyv azzal kecsegtet, hogy segít megtalálni a nagy Ő-t, mert a kétszemélyes boldogság alapja az igazi szerelem. Michael I. Bennett és Sarah Bennett szerint a francba az ilyen romantikus elképzelésekkel! A szerelem szükséges, de nem elégséges feltétele a hosszú távon is jól működő párkapcsolatnak. Ne kizárólag a szerelem, a vágy, a hiányérzet… vagyis az érzelmeink alapján válasszunk párt! Le a rózsaszín szemüveggel! Olyasvalakit keressünk, akivel együtt sikeresebben vihetjük az élet nevű vállalkozást, mint egyedül.
A szerzők feltárják a jó kapcsolat titkait és trükkjeit. Azt tanácsolják, hogy ne hagyjuk eluralkodni érzelmeinket, hanem ügyesen kombináljuk a „menedzserszemlélettel”, kellő egyensúlyt teremtve értelem és érzelem között. A Francba a szerelemmel! ideális kalauz a szerelem és a párkapcsolatok útvesztőjében. Ha elolvassuk, újabb párkapcsolati kézikönyvre biztosan nem lesz már szükségünk!

„Szórakoztató fricska az önsegítő műfajnak… Üdítően nyers és őszinte.”
Harper’s Bazaar

„Bennették nem butítanak gejl motivációs szlogenekkel… hanem arra biztatják az olvasót, hogy a tökéletesség hajszolása helyett realistán közelítsen a párkapcsolati nehézségekhez.”
The New York Times Book Review


DR. MICHAEL I. BENNETT kanadai születésű pszichiáter. A Harvard Egyetem Orvosi Karán végzett. Saját szakterületén belül szinte mindenhol dolgozott már, de leginkább az egyéni praktizálás érdekli. Feleségével Bostonban él, és lelkes Red Sox-drukker.

SARAH BENNETT magazinoknak, internetes portáloknak és televízióknak dolgozik. Mikor épp nem „a mindennapi betevőért ír”, kutyát sétáltat és Red Sox-meccseket néz. New Hampshire-ben él, de New Yorkban dolgozik. A Francba az érzelmekkel!, amelynek társzerzője az édesapja, dr. Michael I. Bennet, az első könyve, és rögtön felkerült a The New York Times bestsellerlistájára.

További ajánlatunk

Mit akar a férfi?
borító: Mit akar a férfi?>
3 490 Ft
Az igazságtalanság pszichológiája
borító: Az igazságtalanság pszichológiája>
3 499 Ft
Túl tehetséges ahhoz, hogy boldog legyen?
borító: Túl tehetséges ahhoz, hogy boldog legyen?>
2 590 Ft
Kiégés
borító: Kiégés>
580 Ft
Mert egyszer meghalunk
borító: Mert egyszer meghalunk>
2 770 Ft
Amivé az ember vált, és válhatott volna
borító: Amivé az ember vált, és válhatott volna>
890 Ft
A magatartás multidiszciplináris tudománya
borító: A magatartás multidiszciplináris tudománya>
1 590 Ft
Életismeret
borító: Életismeret>
990 Ft

Hasznos holmik