• KIADÓ:
  Jaffa Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  212 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2018
 • ISBN:
  ISBN 9789634755036

Magyar tengeri gasztrokönyv

Olvass bele!
 • KIADÓ:
  Jaffa Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  212 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2018
 • ISBN:
  ISBN 9789634755036

Lángos, hekk, főtt kukorica – sokáig kizárólag ez volt a balatoni büfék és éttermek szokásos kínálata. Pár éve azonban forradalmi változások zajlottak le a balatoni gasztronómiában is, a Magyar tengeri gasztrokönyv ezeknek a változásoknak a nyomába ered. Hova menjünk, ha új ízekre, igazi finomságokra vágyunk, hol ehetünk helyi alapanyagokból készült ételeket, hol vannak a jó strandbüfék, és miben más a balatoni hamburger, mint a budapesti? Miről ismerhetjük fel a jó lángost, mi a titka egy jó cukrászdának, és hol kapunk biztosan balatoni halat? Miként zajlott le a Balatonnál a gasztronómiai forradalom, és kik voltak azok, akik ezeket a változásokat elindították? Hogyan jött ismét divatba a Balaton, és hogy alakul a környék jövője? A Magyar tengeri gasztrokönyvben minden, balatoni étkezéssel kapcsolatos kérdésre választ kapunk. Hasznos kézikönyv mindenki számára, aki szereti a Balatont, érdeklik az ételek, és szeret jókat enni.

Kalas Györgyi új ízekről és kezdeményezésekről ír, mindent megkóstol, miközben rengeteg balatoni történetet mesél, és nem áll távol tőle a kritika sem. A Magyar tengeri gasztrokönyv minden Balaton-imádónak kötelező, és azoknak is, akik még nem a Balaton szerelmesei, mert a kötetet megismerve ők is azok lesznek!

KALAS GYÖRGYI az Index újságírója, évek óta foglalkozik gasztronómiával, a nagy sikerű, szellemes és szókimondó Anyakönyv szerzője.

További ajánlatunk

Életmentő izom
borító: Életmentő izom>
3 490 Ft
Autoimmun szakácskönyv
borító: Autoimmun szakácskönyv>
4 000 Ft
Deutériummegvonás
borító: Deutériummegvonás>
3 190 Ft
A képernyő rabjai
borító: A képernyő rabjai>
2 999 Ft
50-es nők együtt
borító: 50-es nők együtt>
1 980 Ft
Egyedülálló szülők könyve
borító: Egyedülálló szülők könyve>
2 599 Ft
Szépségszalon otthon
borító: Szépségszalon otthon>
690 Ft
Cukor nélkül édesen
borító: Cukor nélkül édesen>
690 Ft

Hasznos holmik