• KIADÓ:
    Art Works
  • OLDALSZÁM:
    63 oldal
  • MEGJELENÉS ÉVE:
    2021
  • ISBN:
    ISBN 9786158182904

A beteges pasik

6 igaz randistory

  • KIADÓ:
    Art Works
  • OLDALSZÁM:
    63 oldal
  • MEGJELENÉS ÉVE:
    2021
  • ISBN:
    ISBN 9786158182904

Veronika, Csilla, Zsanett és Vanda megdöbbentő őszinteséggel avat be bennünket a velük megtörtént eseményekbe, mintha csak a legjobb barátnőjüknek mesélnék el a legféltettebb titkaikat, olyanokat, amilyeneket más a legszívesebben örökre elhallgatna. A 4 lány történeteiben az a közös, hogy mindegyikük olyan pasit fogott ki magának, aki betegesen viselkedett a párkapcsolatban.

Veronika első sztorijában arra az esetre emlékszik vissza, mikor egykori élettársa, aki hivatásos katona volt, azzal a megdöbbentő kéréssel ált elő, hogy közösen imádkozzanak szex közben.

Katona pasija után Veronika online megismerkedett egy külföldön dolgozó sráccal. Nagyon jól alakultak a dolgok, mindaddig, amíg a fiú haza nem jött. Kiderült, valaki más is várta itthon. Egy idő után a fiú mégis randit kért Veronikától. A lány, korábbi csalódása ellenére, igent mondott. Azonban ez a randi is váratlan fordulatot vett és a sztori legnagyobb csattanója még hátra volt.

Csilla ugyancsak két történettel szerepel a könyvben. Az elsőben abba a párkapcsolatába avatja be az olvasót, amelyik ugyan jól indult, de a végén a pasija virtuálisan megcsalta egy 20 évvel idősebb nővel.

A második sztori egy igazán bizarr történet. Elöljáróban talán elég lehet annyi, hogy Csilla következő pasijának volt egy titkos profija egy olyan oldalon, amit rendszeresen látogatott és ahová ezzel a felhasználónévvel lépett be: „analfan”.

Zsanett sztorija egy csodásan induló diákszerelem alakulásába enged bepillantást. A lány, a pasi kedvéért, még a szüleit is otthagyta és elköltözött otthonról. Ám a kezdeti boldogság lassan megkeseredett. Idővel a fiú megmutatta valódi énjét.

Vanda esete ugyancsak tanulságos. Duci lányként elhatározta, hogy életmódot változtat. Elkezdett lejárni egy edzőterembe, ahol néhány hónap alatt látványos átalakuláson ment keresztül. Még a személyi edzője is szemet vetett rá. A lány boldogan mondott igent az Adonisz külsejű férfinak és rövid együtt járás után hozzá is költözött. Ám a tündérmesének induló kapcsolat nem várt fordulatot vett.

További ajánlatunk

Kíváncsi(an) macskákról
borító: Kíváncsi(an) macskákról>
2 799 Ft
Helsinki nagyik akcióban 2. - Menekülés az Alkonypagonyból
borító: Helsinki nagyik akcióban 2. - Menekülés az Alkonypagonyból>
2 790 Ft
Mulat a Manézs
borító: Mulat a Manézs>
2 599 Ft
Macskanapló
borító: Macskanapló>
1 490 Ft
Addig se iszik
borító: Addig se iszik>
1 990 Ft
Csontbrigád
borító: Csontbrigád>
590 Ft
A nagy roastkönyv
borító: A nagy roastkönyv>
2 999 Ft
Előre gonoszok!
borító: Előre gonoszok!>
650 Ft

Hasznos holmik