• KIADÓ:
  Art Works
 • OLDALSZÁM:
  63 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2021
 • ISBN:
  ISBN 9786158182911

A hazudozók

6 igaz randistory

Olvass bele!
 • KIADÓ:
  Art Works
 • OLDALSZÁM:
  63 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2021
 • ISBN:
  ISBN 9786158182911

Lilla, Vica és Mira megdöbbentő őszinteséggel avat be bennünket a velük megtörtént eseményekbe, mintha csak a legjobb barátnőjüknek mesélnék el a legféltettebb titkaikat, olyanokat, amilyeneket más a legszívesebben örökre elhallgatna. A 3 lány történeteiben az a közös, hogy mindegyikük olyan pasit fogott ki magának, aki rendszeresen és gátlástalanul hazudozott.

Lilla három etűdben meséli el a barátnőjének egy olyan álompasival való kapcsolatát, akiről később kiderült, hogy inkább rémálom volt, a szexet leszámítva. A férfiről, aki rutinos hazudozónak bizonyult, menet közben úgy váltak le szép sorjában a hazugságrétegek, akárcsak egy vöröshagymáról. Az első sztori a megismerkedésük történetébe avatja be az Olvasót, ami orbitális szexbe torkollott. A második sztori Lilla nyomozásáról szól, melynek következtében
sok minden napvilágra került Mr. Hazugsággal kapcsolatban. A harmadik történet egy erdei szexkalandnak indult, aminek vége - a remélt bazi nagy orgazmus helyett - egy bazi nagy számla lett az autószerelőtől.
Vica a teltebb hölgyek táborába tartozik. Az ex pasijáról két sztorit is megosztott velünk. Az elsőben azt meséli el, hogyan jutott el a jól induló kapcsolatuk odáig, hogy végül lelkileg megalázták. A folytatásban arról olvashatunk, hogy mi buktatta le a hazugságokba keveredő barátját, aki Vicát egy olyan ronda nővel csalta rendszeresen, akit még egy éhes oroszlán is csak sírva enne meg.

Mira egy wellness központban dolgozó szaunamester. Online ismerkedett meg egy 30+ -os sráccal, akiről kiderült, hogy még mindig a „mamahotelben” lakik és ott is érzi jól magát. Csupán szexelni akart, de esze ágában sem volt elköltözni otthonról, annak érdekében, hogy családot alapítson és felelősséget vállaljon. A legnagyobb gond azonban még csak nem is ez volt a pasival.

További ajánlatunk

Jobb mint a filmeken
borító: Jobb mint a filmeken>
3 290 Ft
Tuti, nem benned van a hiba
borító: Tuti, nem benned van a hiba>
990 Ft
Amíg élünk
borító: Amíg élünk>
2 490 Ft
A leghülyébb angyal
borító: A leghülyébb angyal>
1 980 Ft
Ömbizalompunpa
borító: Ömbizalompunpa>
2 490 Ft
Férfi a háznál
borító: Férfi a háznál>
1 990 Ft
Biff evangéliuma
borító: Biff evangéliuma>
2 880 Ft
Ha volna sonkánk...
borító: Ha volna sonkánk...>
1 490 Ft

Hasznos holmik