• KIADÓ:
  Art Works
 • OLDALSZÁM:
  69 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2021
 • ISBN:
  ISBN 9786158182935

Tuti, nem benned van a hiba

7 igaz randistory

Olvass bele!
 • KIADÓ:
  Art Works
 • OLDALSZÁM:
  69 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2021
 • ISBN:
  ISBN 9786158182935

Cathy, Kata, Dalma, Tamara és Juci megdöbbentő őszinteséggel avat be bennünket a velük megtörtént eseményekbe, mintha csak a legjobb barátnőjüknek mesélnék el a legféltettebb titkaikat, olyanokat, amilyeneket más a legszívesebben örökre elhallgatna. Az 5 lány történeteiben az a közös, hogy mindegyikük olyan pasit fogott ki magának, aki ok nélkül megtépázta az önbizalmukat és az önérzetüket.

Cathy a modell szakmában dolgozik. A kolléganőivel rendszeresen lejártak egy ismert, belvárosi szórakozóhelyre. Az egyik ilyen lazulás alkalmával összeismerkedett egy szívdöglesztően jóképű, zenész, celeb sráccal. A találkozásból néhány hónap után házasság lett. Jól indult minden. Ám ki gondolná, hogy még egy ilyen igazán attraktív, nem mindennapi, egzotikus szépségnek is lehetnek gondjai a házasságával? Kata, a műkörmös lány azt a randiját meséli el nekünk, amikor egy izomkolosszus, kőműves sráccal találkozott. Kata vacsorameghívásra számított a randipartnerétől, ám annak esze ágában sem volt ilyen költségekbe verni magát. A történetből kiderül, miért ment a pasi randi közben a kocsija hátuljához, mit vett elő a csomagtartóból és hogyan reagált mindezekre Kata. Dalma egy tehetős vállalkozónő, aki nagyon sikeres az üzleti életben. Párkapcsolata azonban már korántsem olyan sikeres, mint a cége. Az üzlet nagyon sok idejét felemészti, így nem igazán jut ideje a magánéletére a hétköznapokban. Mint oly sokan, Dalma is megpróbált online párt találni magának. Egy olyan férfit választott a társkereső portál kínálatából, aki szabadidejében thai-boksz edzésekre jár. Egy ilyen pasi biztosan nem ilyed meg a saját árnyékától. Éppen egy ilyen férfira van szükségem, gondolta Dalma. Ez a keménynek tűnő fickó azonban korántsem bizonyult olyan bátornak. Többször is csalódást okozott. Dalma második történetéből kiderül, hová és milyen okból tűnt el korábban a thai-boksz-os pasi, miként az is, mi okból kerül újra elő, egy idő után. Tamara több nemzetközi társulatban is szereplő vendég táncművész, s mint ilyen, sokat jár külföldi fellépésekre. Két történet is róla szól a könyvben. Az egyik azt az affért meséli el, mely közte és egy brazil, színesbőrű, artista srác között esett meg, egy mexikói előadássorozatot követően.

A történetből kiderül, hogyan került Tamara a fiú szobájába és az is, hogy miért menekült el onnan, amikor meglátta a férfit meztelenül. A második sztori már Palermoban történt meg Tamarával, ami örökre emlékezetes maradt számára. A szicíliai városban is fellépni volt, ahol megismerkedett egy helyi amorózóval. A srác olyan nagy hatással volt rá, hogy igent mondott az invitálására és felment a fiú lakására. Ám az este korántsem úgy alakult, ahogyan arra Tamara számított. Lopás szándékával vádolták meg. Juci egy duci, fiatal lány, aki konyhai kisegítőként dolgozott, amikor a könyvben szereplő események megtörténtek vele. A kollégája rendszeresen szexre csábította, aminek a lány nem állt ellent. Azonban a férfi végül Juci önérzetébe taposott, durva megjegyzést téve a testalkatára. A lány úgy döntött, bosszúból elmegy a diszkóba és random felszed valakit magának. Az este olyan jól sikerült, hogy egy helyi vállalkozó férfi szemet is vetett rá, majd hajnalban hazavitte a kocsiján. A pasi válófélben volt, de megfogadta, hogy nem szexel addig, amíg a válást ki nem mondják. Azonban Juci olyan hatással volt rá, hogy nem bírta ki. Össze is költöztek hamarosan és az elején nagyon jól alakult a kapcsolatuk. A történetből kiderül, hogy a szépen induló románc miért ért véget ugyanolyan gyorsasággal, mint ahogyan elkezdődött.

További ajánlatunk

Félkemény
borító: Félkemény>
2 999 Ft
Nem akarok beleszólni
borító: Nem akarok beleszólni>
2 599 Ft
Az agyam eldobom
borító: Az agyam eldobom>
3 499 Ft
Ha az életed nem elég nagy katasztrófa, szülj még egy gyereket!
borító: Ha az életed nem elég nagy katasztrófa, szülj még egy gyereket!>
2 999 Ft
Őrült regény
borító: Őrült regény>
1 690 Ft
A nagy roastkönyv
borító: A nagy roastkönyv>
2 999 Ft
Ez micsoda, János?
borító: Ez micsoda, János?>
1 890 Ft
Zsír Balázs olajra lép
borító: Zsír Balázs olajra lép>
980 Ft

Hasznos holmik