• KIADÓ:
  Kossuth Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  448 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2023
 • ISBN:
  ISBN 9789636361433
apple store link google play link

Jó alvás - Hathetes, tudományosan igazolt program az inszomnia leküzdéséhez

Olvass bele!
 • KIADÓ:
  Kossuth Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  448 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2023
 • ISBN:
  ISBN 9789636361433
apple store link google play link

Búcsúzzon el a kialvatlanságtól örökre, és legyen úrrá az álmatlanságon ezzel a hathetes, gondosan felépített programmal!

 A rossz alvás maga a pokol – világszerte körülbelül minden harmadik ember küzd vele. Az alváshiány testünk működését és a mindennapjainkat is tönkreteszi. Nehezen alszunk el vagy rendszeresen felébredünk éjszakánként, rosszabb esetben mindkettő egyszerre.

 Egy-egy álmatlan éjszaka még nem jelent gondot, de a hosszú ideig elhúzódó alvászavar idővel elviselhetetlenné válik. Az alváshiány rosszkedv, alacsony energiaszint és munkahelyi problémák formájában nyújtja be a számlát. Megváltozik a hozzáállásunk az evéshez, a sportoláshoz, immunrendszerünk, mentális és fizikai egészségünk pedig legyengül. Amikor legjobb igyekezünk ellenére sem tudunk segíteni magunkon, és a gondjaink nem akarnak megszűnni, kiábrándultak, erőtlenek és frusztráltak leszünk.

 Jó hír, hogy senki nincs egyedül, hiszen van megoldás! A kötetünkben közzétett, hathetes program könnyedén, lépésről lépésre kíséri végig az olvasót a minőségi, jó alvás felé.

 Bernice Tuffery küldetése – miután ő maga is évekig szenvedett az álmatlanságtól –, hogy megtanítsa a sorstársainak, milyen a jó alvás. Ő maga rengeteg módszert kipróbált. A természetes alvássegítő készítmények, az azonnali siker igéretével kecsegtető praktikák, a melatonin, időnként pedig az altatótabletták sem vezettek hosszú távú eredményre.

Végül felfedezte a krónikus alvásproblémák kezelésére kidolgozott, klinikailag bizonyított, természetes és könnyen elsajátítható technikát. Az inszomnia kognitív viselkedésterápiája (Cognitive Behavioral Therapy for insomnia, röviden CBTi) egy nemzetközi szakértők által is elismert, az álmatlanság első számú gyógymódjának tartott módszer. Miután Bernice sok alvásszakértővel konzultált, alapos kutatómunkát végzett, és saját bőrén is megtapasztalta a terápia áldásos hatását.

Bernice ebben a könyvben megosztja tudását, és őszintén hisz abban, hogy a CBTi-t bárki elsajátíthatja önállóan is, ő pedig ehhez nyújt át egy gyakorlatias és motiváló útmutatót.

További ajánlatunk

Életmentő izom
borító: Életmentő izom>
3 490 Ft
Immunerősítő ételek 2.
borító: Immunerősítő ételek 2.>
4 000 Ft
A nagy paleolit csokoládékönyv
borító: A nagy paleolit csokoládékönyv>
4 000 Ft
Mondd el, mire vágysz
borító: Mondd el, mire vágysz>
2 999 Ft
A paleo gyermek
borító: A paleo gyermek>
2 999 Ft
Egy cirkuszigazgató mindennapjai
borító: Egy cirkuszigazgató mindennapjai>
2 390 Ft
Szépségkúra
borító: Szépségkúra>
690 Ft
Cukor nélkül édesen
borító: Cukor nélkül édesen>
690 Ft

Hasznos holmik