Viagra

Olvass bele!
A szerző ajánlása a könyvhöz:

Elhivatott szerelem párti vagyok. Hiszek abban, hogy egy párkapcsolat akkor működik, ha a szerelmi, szexuális élet is harmonikus.
Fontos, hogy a nő megélje a férje /partnere/ irányába működő imádatát, mert a nő attól él és az teszi örök fiatallá, hogy a férje vágyai bármikor képesek rámozdulni. A férfi a szerelmét testi jelekkel /merevedéssel/ fejezi ki. Szükséges, hogy a férfiúi önbecsülése viszonzásra leljen kedvese részéről. Ezért is más és sok más okból is a nő és a férfi szexuális affinitása, nemi szerepe és szexuális temperamentuma. Fontos, hogy a nő babusgatása ne célirányos legyen, hanem kulturált és meghitt, bájos, de erotikus tartalmát megőrizze. Azért él a nő a férfival és a férfi a nővel.
Egy kapcsolatban fontos kötelékek kell, hogy működjenek /nem fontossági sorrendben/: érzelem, szexualitás, lelki és emberi kapcsolódás. Szeretni tudni és merni kell. A kulturált szerelem-szexualitás nemcsak az ösztönökből működtethető. Képesek vagyunk tanulni és alkalmasak vagyunk arra, hogy korrigáljuk a rossz beidegzéseket! Ez a mi szakmánk, hogy segítsük jó irányba terelni és a problémákat közösen megoldani. Senki nem tudja a szexuális gondokat önállóan megoldani, ahogy a fájós fogát sem képes kihúzni vagy bárminemű műtétet elvégezni önmagán.
Fogadjuk el, hogy az Élet mindenki számára egy rövid kaland a földön és tegyünk meg mindent, hogy minden pillanata élvezetes legyen a számunkra. Ha ezt elfogadnánk, sokkal kevesebb rosszízű, rossz szagú ember lenne a környezetünkben. A boldogság, hogy valaki ott van melletted és mosolyogva köszönt reggel és este, megfizethetetlen és rendkívüli ajándék a sorstól. Az élet a sors a Te kezedben legyen!! És akard, hogy kormányozd kedvedre az életed.

További ajánlatunk

Köszvény
borító: Köszvény>
3 690 Ft
Az észszerűtlenség joga - Szegjük meg a szabályokat, és a dolgok rendbe jönnek
borító: Az észszerűtlenség joga - Szegjük meg a szabályokat, és a dolgok rendbe jönnek>
3 499 Ft
Paleolit szakácskönyv - 2. kiadás
borító: Paleolit szakácskönyv - 2. kiadás>
4 000 Ft
A keto védelmében
borító: A keto védelmében>
2 999 Ft
Agytisztítás
borító: Agytisztítás>
2 590 Ft
Idősotthon belülről
borító: Idősotthon belülről>
2 190 Ft
Stresszoldás kutyáknak
borító: Stresszoldás kutyáknak>
2 999 Ft
Mit mondjak, hogyan mondjam?
borító: Mit mondjak, hogyan mondjam?>
2 990 Ft

Hasznos holmik