Paleolit táplálkozás kezdőknek

Olvass bele!

A Paleolit táplálkozás kezdőknek azoknak szól, akiknek eddig nem állt módjukban vagy nem volt idejük alaposan elmélyedni a paleolit táplálkozás rejtelmeiben. SZENDI GÁBOR könyve arra vállalkozik, hogy röviden és lényegre törően az ő számukra is bemutassa a legfontosabb, legalapvetőbb paleo ismereteket. Hiszen rendkívül sokan vannak, akik elfoglaltságaik, rohanó életük mellett is szeretnének lehetőséget kapni arra, hogy a természet rendje szerint táplálkozva megőrizhessék vagy visszanyerjék egészségüket.

A Paleolit táplálkozás kezdőknek kedvcsináló egy sorsfordító étrend bevezetéséhez és a témában való további elmélyüléshez. Megtudhatjuk, miért és hogyan okoznak a nyugati életmód által átalakított táplálkozási szokások olyan civilizációs betegségeket, amelyek a természeti népeknél ismeretlenek, hogyan okoz a túlzott szénhidrátfogyasztás szív- és érrendszeri megbetegedéseket, hogyan győzhetjük le könnyűszerrel a paleolit étrend segítségével a 2-es típusú cukorbetegséget, valamint hogy miként vezet a paleolit táplálkozás elveinek követése koplalás nélkül is gyors fogyáshoz és az egészséges testsúly folyamatos fenntartásához.

SZENDI GÁBOR legújabb könyvében is a tőle megszokott tudományos alapossággal foglalja össze kutatásainak eredményeit, hogy megértsük ezt a forradalmian új, minden tekintetben tudományosan megalapozott, az ember evolúciójára épülő táplálkozástant.

További ajánlatunk

Cukoragykúra
borító: Cukoragykúra>
2 990 Ft
Szenvedélyek hálójában
borító: Szenvedélyek hálójában>
2 390 Ft
Harc az életért falatról falatra
borító: Harc az életért falatról falatra>
1 790 Ft
A képernyő rabjai
borító: A képernyő rabjai>
2 999 Ft
Miért hízunk el?
borító: Miért hízunk el?>
2 999 Ft
Digitális detox
borító: Digitális detox>
2 290 Ft
Viszlát, kilók! Helló, zsír!
borító: Viszlát, kilók! Helló, zsír!>
2 390 Ft
Szépségkúra
borító: Szépségkúra>
690 Ft

Hasznos holmik