Megszülethettél volna

Olvass bele!
Vágyak, tervek, kétségek és kérdőjelek sora követi egymást, míg egy nő életébe megérkezik a gyermek. Ez a pillanat gyakran hosszú ideig várat magára. Talán évekig, olykor örökké. Miért tátong szakadék a képzelet és valóság közt?

Az érzékeny lelkű Csilla gondolatban már számtalanszor átélte, hogy édesanyává váljon. Váratlan sorsfordulatok, felbukkanó elbizonytalanodások, valódi céljainak kutatása közben egyre megtorpant a legfontosabb döntés előtt. Sejti, valahol vár rá még meg nem született gyermeke, és vívódásait a hozzá írt levelekben tárja fel. Meglepő őszinteséggel osztja meg hullámzó érzéseit, melyeket sok leendő édesanya átél, de önmaga előtt is titkol. A sorok mögött válaszok rejtőznek, miért olyan élesen kanyargó az út az álmoktól az új életig.

Galgóczi Dóra, a tehetséges, fiatal író, aki már három sikeres könyvvel - a Test a lélek börtönében és a Felpróbált életek című regényével, valamint A nő millió arca című novelláskötetével - hívta fel magára a figyelmet, új művében főszereplőjének életútját feltárva ezeket a szinte valamennyi nőt foglalkoztató izgalmas sorskérdéseket boncolgatja.

További ajánlatunk

Liber Mortis
borító: Liber Mortis>
3 490 Ft
Bűbájoskönyv
borító: Bűbájoskönyv>
2 799 Ft
Grafit Márta és a kaktuszok
borító: Grafit Márta és a kaktuszok>
1 790 Ft
Még
borító: Még>
640 Ft
Volt egyszer egy udvar
borító: Volt egyszer egy udvar>
800 Ft
VS
borító: VS>
2 390 Ft
Rozsdatemető
borító: Rozsdatemető>
990 Ft
Csontmolnárok
borító: Csontmolnárok>
990 Ft

Hasznos holmik