apple store link google play link

Vészhelyzet

Olvass bele!
apple store link google play link

A Vészhelyzet az elmúlt négy év politikatörténete. Nem feltétlenül időrendben követi az eseményeket, de nem is szakad el a konkrét „sztoriktól”, amelyek meglehetős pontossággal rajzolják ki az Orbán-rezsim természetét. Új könyvében a szerző nem az ismert ügyek leltárát végzi el, hanem az egyes tematikai csomópontokat keresi – mint például az alkotmányozás (annak jellege, módja, szellemisége), az Európai Unió és a magyar kormány viszonya, a külpolitika zsákutcái (keleti nyitás, az amerikai kapcsolat, a németekkel való konfrontáció), az unortodox gazdaságirányítás „eredményei”, a szociális krízis, a kulturális rombolás és a többi.

A Vészhelyzet összességében azt akarja világossá tenni és bizonyítani, hogy az úgynevezett Nemzeti Együttműködés Rendszere kizárólag hatalmi szisztémaként működik.

A Vészhelyzet azt mutatja be, hogy a politikai vészhelyzet kommunikációs és nem utolsósorban gazdasági vészhelyzettel párosul – hiszen a legdrámaibb körülmények közé az a majd négy és fél millió ember került, aki ma a szegénységi küszöbön, illetve az alatt él.

Mészáros Tamás könyve nem a politikatudomány, a szociológia, avagy a közgazdaságtan tudományos igényével lép fel; ezek a tematikus fejezetek egy folyamatosan publikáló, népszerű közíró vállaltan szubjektív elemzései.

További ajánlatunk

Kínai rulett
borító: Kínai rulett>
2 799 Ft
Terrorism 3.0
borító: Terrorism 3.0>
1 990 Ft
Kim Dzsongun
borító: Kim Dzsongun>
2 590 Ft
Az idő szorításában
borító: Az idő szorításában>
1 990 Ft
Félelem - Trump a Fehér Házban
borító: Félelem - Trump a Fehér Házban>
2 990 Ft
Mi a populizmus
borító: Mi a populizmus>
1 990 Ft
Europeanization of the Danube Region: The Blue Ribbon Project
borító: Europeanization of the Danube Region: The Blue Ribbon Project>
990 Ft
Anticipatory and Adaptive Europeanization of Hungary
borító: Anticipatory and Adaptive Europeanization of Hungary>
990 Ft

Hasznos holmik