• KIADÓ:
  Kossuth Kiadó
 • ISBN:
  ISBN 9789630973830
 • OLDALSZÁM:
  193 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2014
apple store link google play link

Fejjel lefelé

Olvass bele!
 • KIADÓ:
  Kossuth Kiadó
 • ISBN:
  ISBN 9789630973830
 • OLDALSZÁM:
  193 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2014
apple store link google play link

Luna a környezete számára átlagos, csendben lázadó tinédzser, akinek zárkózott viselkedése könnyen magyarázható nehéz családi hátterével. Különösebben nem is érdekel senkit, ki ez a lány. Az anyját sem, akinek többet számít a heroin élvezete, mint hogy a gyermekével törődjön, ami az évek alatt egyenes utat biztosít Lunának az éjszaka világába. Rászokik a lopásra, majd drogdíler lesz, hogy el tudja tartani magát.

Mindeközben az egyetlen, aki tudja, ki is ő valójában, az ő maga.

Határozott elképzelése van a jövőjéről, megtervezi az utat, amin át felkapaszkodhat a meredek lejtőről, ami olyan hívogatóan csalogatja őt is a mélybe. Lépésről lépésre halad előre – egészen addig, míg ki nem derül, hogy teherbe esett.

Az évek alatt gondosan felépített tervei egy pillanat alatt romba dőlnek. Fogalma sincs, ki lehet a gyermek apja, és fogalma sincs, mihez kezdjen most. Az egész életét újra kell terveznie, újra fel kell építenie saját magát, egy teljesen új világban…

Ez viszont nem jelenti azt, hogy elszakadhat a múltjától. Nem jelenti azt, hogy abbamaradnak az éjjelente kísértő rémálmok. Nem jelenti azt, hogy nem bukkannak fel ismeretlen ismerősök a múltból, és nem lesz egyre különösebb az egész világ, ami őt körülveszi.

Vajon meddig tarthatja fenn az egyensúlyt a képzelete, az álmai és a valóság között? Hol a határ? Mi történik, ha elveszíti egyetlen lelki társát, Matt-et egy szempillantás alatt? Hogyan találhatja meg őt, ha ez egyáltalán lehetséges? Hogyan döntheti el, hogy kiben bízhat, és kiben nem? Vajon elhiheti-e, hogy épp egy különös nyomozó és egy vudu papnő segíthet neki és a lányának?

Egyáltalán: honnan tudhatja, ki is ő valójában? Tudhatja-e teljes bizonyossággal?

És mi köze a vudunak az angyalokhoz?...

További ajánlatunk

Bielefeld asszonyai 2. – A cukor illata
borító: Bielefeld asszonyai 2. – A cukor illata>
3 590 Ft
Kötelék
borító: Kötelék>
2 799 Ft
Ne mondd, hogy akarsz
borító: Ne mondd, hogy akarsz>
1 690 Ft
Varázslatos szerelem
borító: Varázslatos szerelem>
2 499 Ft
Save the Date
borító: Save the Date>
3 799 Ft
Fénypont
borító: Fénypont>
1 990 Ft
Bábok tánca
borító: Bábok tánca>
3 499 Ft
A boldogság ára
borító: A boldogság ára>
2 570 Ft

Hasznos holmik