• ISBN:
    ISBN 9786155373749
  • KIADÓ:
    21. Század Kiadó
  • OLDALSZÁM:
    414 oldal
  • MEGJELENÉS ÉVE:
    2015

Lenn, a nyúl üregében

A legismertebb nyuszilány vallomása egy bizarr és zárt elit világról

Olvass bele!
  • ISBN:
    ISBN 9786155373749
  • KIADÓ:
    21. Század Kiadó
  • OLDALSZÁM:
    414 oldal
  • MEGJELENÉS ÉVE:
    2015

Ez a történet döbbenetes, eddig nem látott mélységekben mutatja be a Playboy-villa bizarr, belső világát és a titkait is annak a férfinak, akinél a villa kulcsa van.

Az oregoni kisvárosból származó Holly Sue Cullent egy huszonegy éves korában meghozott spontán döntés változtatta Holly Madisonná, Hugh Hefner első számú barátnőjévé. De miután beveti magát a nyuszi üregébe, Alice Csodaországához hasonlóan a Playboy-villa kívülről tündérmeseszerűnek tűnő életéről beleértve a leghíresebb sztárokkal rendezett bulikat és a saját négy évig tartó valóságshow-ját is gyorsan kiderül, hogy ez a világ nem más, mint a szigorú szabályok, a manipuláció és az ambiciózus, álnok nyuszilányokkal folytatott csaták színtere. Az élet a hírhedt villában messze nem álom, inkább rémálom. És miután mindent elveszít, nem marad reménye másban, csak az öngyilkosságban. De ahelyett, hogy eldobná az életét, úgy dönt, hogy inkább a kezébe veszi.

Holly őszintesége megdöbbentő és megindító egyben. Vallomása a villában töltött időről, a drogokról, a szexről, a lelki és testi abúzusról, a hírhedt bulikról a felső tízezer színfalak mögött zajló valódi életéről letaglózó olvasmány. Nem véletlenül szerepelt a The New York Times, az Amazon és szinte minden más sikerlista élén, hónapokon át, és adtak el belőle több millió példányt.

További ajánlatunk

Coco a Ritzben
borító: Coco a Ritzben>
2 799 Ft
A világ közöttünk
borító: A világ közöttünk>
2 399 Ft
Egy cipőben
borító: Egy cipőben>
3 999 Ft
A három csodamag
borító: A három csodamag>
1 270 Ft
Szabadesés
borító: Szabadesés>
1 990 Ft
Macskafejjel
borító: Macskafejjel>
2 999 Ft
Heather vonzásában
borító: Heather vonzásában>
3 499 Ft
Atyavilág
borító: Atyavilág>
2 490 Ft

Hasznos holmik