apple store link google play link

Jó pincér voltam...

Olvass bele!
apple store link google play link

Hosszú, kalandos és tanulságos volt az út, amely Kovács Nimródot 1971-ben a budapesti nyolcadik kerületből az olasz menekülttáboron át az Egyesül Államokba, majd vissza Budapestre és Egerbe vezette.
Különleges életpálya a legismertebb New York-i reklámügynökségektől, a kábeltelevíziós világtól, a Discovery Channel megalapításától, az HBO magyarországi sugárzásától, a UPC elnöki székébe és onnan a saját borászatig. Kovács Nimród sikeres lett, megdolgozott érte. Szerinte nincs kudarc, csak lecke és a szerencse megjutalmazza azt, aki készen áll megdolgozni érte.

”Büszke vagyok arra, hogy a körülöttem, a velem együtt dolgozó emberek nagyon sok pénzt csináltak. A beosztottjaim a legtöbbször komoly profittal szálltak ki a buliból. Hiszek abban, hogy élni és élni hagyni, ez a csapatmunka sikere. Olyan emberekkel kell összeállni, akik kompetensek, korrektek, tehetségesek és profin dolgoznak, és akkor az eredményből lesz mit szétosztani. Vallom, mert megtapasztaltam, hogy ha jelentős értéket adsz a világnak, abból Neked is busásan jut.”

További ajánlatunk

Tom Hanks szerint a világ
borító: Tom Hanks szerint a világ>
2 690 Ft
A szavak ereje
borító: A szavak ereje>
2 799 Ft
Az Ungvári - Tanár és tudós
borító: Az Ungvári - Tanár és tudós>
1 890 Ft
Gyerekkatona voltam Afrikában
borító: Gyerekkatona voltam Afrikában>
2 290 Ft
Én és az iszlám
borító: Én és az iszlám>
1 490 Ft
Antal Imre
borító: Antal Imre>
1 190 Ft
Egy év története naplójegyzetekben
borító: Egy év története naplójegyzetekben>
2 990 Ft
KAJÁN TIBOR – Két pólus között egy szikra
borító: KAJÁN TIBOR – Két pólus között egy szikra>
89 Ft

Hasznos holmik