apple store link google play link

Jó pincér voltam...

Olvass bele!
apple store link google play link

Hosszú, kalandos és tanulságos volt az út, amely Kovács Nimródot 1971-ben a budapesti nyolcadik kerületből az olasz menekülttáboron át az Egyesül Államokba, majd vissza Budapestre és Egerbe vezette.
Különleges életpálya a legismertebb New York-i reklámügynökségektől, a kábeltelevíziós világtól, a Discovery Channel megalapításától, az HBO magyarországi sugárzásától, a UPC elnöki székébe és onnan a saját borászatig. Kovács Nimród sikeres lett, megdolgozott érte. Szerinte nincs kudarc, csak lecke és a szerencse megjutalmazza azt, aki készen áll megdolgozni érte.

”Büszke vagyok arra, hogy a körülöttem, a velem együtt dolgozó emberek nagyon sok pénzt csináltak. A beosztottjaim a legtöbbször komoly profittal szálltak ki a buliból. Hiszek abban, hogy élni és élni hagyni, ez a csapatmunka sikere. Olyan emberekkel kell összeállni, akik kompetensek, korrektek, tehetségesek és profin dolgoznak, és akkor az eredményből lesz mit szétosztani. Vallom, mert megtapasztaltam, hogy ha jelentős értéket adsz a világnak, abból Neked is busásan jut.”

További ajánlatunk

Hollywood csúcsragadozója
borító: Hollywood csúcsragadozója>
3 799 Ft
Ceterum censeo
borító: Ceterum censeo>
2 399 Ft
Faludy
borító: Faludy>
1 190 Ft
A fel nem robbant csecsemő
borító: A fel nem robbant csecsemő>
1 990 Ft
Gyökereim
borító: Gyökereim>
650 Ft
Mesék az emberről
borító: Mesék az emberről>
1 190 Ft
SZÉCSÉNYI FERENC - Aki megböcsülte magát
borító: SZÉCSÉNYI FERENC - Aki megböcsülte magát>
89 Ft
PATAKI FERENC - Gazdátlan ország
borító: PATAKI FERENC - Gazdátlan ország>
89 Ft

Hasznos holmik