apple store link google play link

Jó pincér voltam...

Olvass bele!
apple store link google play link

Hosszú, kalandos és tanulságos volt az út, amely Kovács Nimródot 1971-ben a budapesti nyolcadik kerületből az olasz menekülttáboron át az Egyesül Államokba, majd vissza Budapestre és Egerbe vezette.
Különleges életpálya a legismertebb New York-i reklámügynökségektől, a kábeltelevíziós világtól, a Discovery Channel megalapításától, az HBO magyarországi sugárzásától, a UPC elnöki székébe és onnan a saját borászatig. Kovács Nimród sikeres lett, megdolgozott érte. Szerinte nincs kudarc, csak lecke és a szerencse megjutalmazza azt, aki készen áll megdolgozni érte.

”Büszke vagyok arra, hogy a körülöttem, a velem együtt dolgozó emberek nagyon sok pénzt csináltak. A beosztottjaim a legtöbbször komoly profittal szálltak ki a buliból. Hiszek abban, hogy élni és élni hagyni, ez a csapatmunka sikere. Olyan emberekkel kell összeállni, akik kompetensek, korrektek, tehetségesek és profin dolgoznak, és akkor az eredményből lesz mit szétosztani. Vallom, mert megtapasztaltam, hogy ha jelentős értéket adsz a világnak, abból Neked is busásan jut.”

További ajánlatunk

Fehér
borító: Fehér>
2 599 Ft
Életem könyve
borító: Életem könyve>
2 500 Ft
A kígyó
borító: A kígyó>
1 990 Ft
Köszönöm, Prospero!
borító: Köszönöm, Prospero!>
2 599 Ft
Az Egon
borító: Az Egon>
2 190 Ft
Apám, Piedone
borító: Apám, Piedone>
2 290 Ft
Zoknihossz
borító: Zoknihossz>
1 990 Ft
Egy asszony a hatszázezer közül
borító: Egy asszony a hatszázezer közül>
650 Ft

Hasznos holmik