• ISBN:
  ISBN 9786155596865
 • KIADÓ:
  Álomgyár Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  145 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2016

A hasznos idióta

Olvass bele!
 • ISBN:
  ISBN 9786155596865
 • KIADÓ:
  Álomgyár Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  145 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2016

„– A rosszak győztek? – kérdezte csalódottan a lány. Lecövekelt, és a kórházfolyosó fehérre festett falához simult, mintha ezzel is jelezni akarná, hogy nem hajlandó annyiban hagyni a dolgot. – Ez nem gyerekmese, kislány! A küzdelem gyakran a gonosz boszorka és a tűzokádó sárkány közt dől el – tárta szét a kezét Varga –, a bátor lovag már az elején meghalt szifiliszben.” Egyetlen, kiskaliberű golyó a fejbe. A tettes profi bérgyilkos.

Varga László nyomozó ügyész számára nagyon hamar személyes kérdéssé válik a megbízó felkutatása: három olyan nő is belekeveredik az ügybe, aki fontos neki. A hajsza több szálon fut, a víg özvegy, az ukrán kokaincsempészek és a polgármester is célkeresztbe kerül. A fejesek legszívesebben eltussolnák az egészet, de a helyi média lecsap a botrányra. Közben Varga félreérthetetlen üzenetet kap: jobban tenné, ha visszavenne az elánból. És még a helyi futballcsapat bennmaradása is tőle függ. Egyszerű féltékenység, alvilági leszámolás vagy politikai gyilkosság? Melyik az a pont, ahol Varga végre rájön, hogy bábként rángatják?

Albert Levente krimisorozatának első kötete. Hiteles karakterek, váratlan fordulatok, elképzelt vidéki nagyváros, foci, szerelem, gasztronómia és humor. Sok humor.

További ajánlatunk

Milyen anya az ilyen?
borító: Milyen anya az ilyen?>
3 999 Ft
Elszabadult professzor
borító: Elszabadult professzor>
2 999 Ft
Édes a Bosszú Részvénytársaság
borító: Édes a Bosszú Részvénytársaság>
2 999 Ft
Mondom a Ferinek, Tibi!
borító: Mondom a Ferinek, Tibi!>
2 999 Ft
Ördögöd van
borító: Ördögöd van>
2 280 Ft
Családom és egyéb állatfajták
borító: Családom és egyéb állatfajták>
2 199 Ft
Itt a Monthy Python beszél
borító: Itt a Monthy Python beszél>
2 490 Ft
Ez micsoda, János?
borító: Ez micsoda, János?>
1 890 Ft

Hasznos holmik