• ISBN:
    ISBN 9786155596865
  • KIADÓ:
    Álomgyár Kiadó
  • OLDALSZÁM:
    145 oldal
  • MEGJELENÉS ÉVE:
    2016

A hasznos idióta

Olvass bele!
  • ISBN:
    ISBN 9786155596865
  • KIADÓ:
    Álomgyár Kiadó
  • OLDALSZÁM:
    145 oldal
  • MEGJELENÉS ÉVE:
    2016

„– A rosszak győztek? – kérdezte csalódottan a lány. Lecövekelt, és a kórházfolyosó fehérre festett falához simult, mintha ezzel is jelezni akarná, hogy nem hajlandó annyiban hagyni a dolgot. – Ez nem gyerekmese, kislány! A küzdelem gyakran a gonosz boszorka és a tűzokádó sárkány közt dől el – tárta szét a kezét Varga –, a bátor lovag már az elején meghalt szifiliszben.” Egyetlen, kiskaliberű golyó a fejbe. A tettes profi bérgyilkos.

Varga László nyomozó ügyész számára nagyon hamar személyes kérdéssé válik a megbízó felkutatása: három olyan nő is belekeveredik az ügybe, aki fontos neki. A hajsza több szálon fut, a víg özvegy, az ukrán kokaincsempészek és a polgármester is célkeresztbe kerül. A fejesek legszívesebben eltussolnák az egészet, de a helyi média lecsap a botrányra. Közben Varga félreérthetetlen üzenetet kap: jobban tenné, ha visszavenne az elánból. És még a helyi futballcsapat bennmaradása is tőle függ. Egyszerű féltékenység, alvilági leszámolás vagy politikai gyilkosság? Melyik az a pont, ahol Varga végre rájön, hogy bábként rángatják?

Albert Levente krimisorozatának első kötete. Hiteles karakterek, váratlan fordulatok, elképzelt vidéki nagyváros, foci, szerelem, gasztronómia és humor. Sok humor.

További ajánlatunk

Jobb mint a filmeken
borító: Jobb mint a filmeken>
3 290 Ft
Van remény, hogy jól sül el a randi
borító: Van remény, hogy jól sül el a randi>
990 Ft
Netperces novellák
borító: Netperces novellák>
2 999 Ft
Ömbizalompunpa
borító: Ömbizalompunpa>
2 490 Ft
Addig se iszik
borító: Addig se iszik>
1 990 Ft
Családom és egyéb állatfajták
borító: Családom és egyéb állatfajták>
2 199 Ft
Élt egy szajha Sidney-ben
borító: Élt egy szajha Sidney-ben>
490 Ft
Bánatorgia
borító: Bánatorgia>
790 Ft

Hasznos holmik