• ISBN:
  9789632278483
 • KIADÓ:
  Helikon
 • OLDALSZÁM:
  321

Az öröm könyve

Tartós boldogság egy változó világban

Olvass bele!
 • ISBN:
  9789632278483
 • KIADÓ:
  Helikon
 • OLDALSZÁM:
  321

A két Nobel-békedíjas vezető egy hetet töltött együtt Dharamszalában a dalai láma 80. születésnapja alkalmából, hogy beszélgessenek egy olyan témáról, amely mindkettőjük számára nagyon fontos: az örömről.

A könyv úgy épül fel, mint egy háromemeletes születésnapi torta. Az emeletek: a dalai láma és az érsek történetei és tanításai az örömről; a boldogságkutatás legújabb tudományos felfedezései; valamint a napi gyakorlatok, amelyek egyensúlyban tartják a két vezető érzelmi és spirituális életét. Mind a dalai lámát, mind Tutu érseket számos nehézség tette próbára az életben, ennek a könyvnek az oldalain pedig beszámolnak személyes küzdelmeikről és megújulásukról. Most, hogy már mindketten az emberélet vége felé járnak, különösen fontos számukra, hogy mindenkihez eljuttassák az üzenetet: csak úgy lelhetünk rá az örömre, ha örömet szerzünk másoknak.

A történelmi jelentőségű hét során a két jó barát saját példáján keresztül mutatta meg, hogyan formálható át együttérzéssel és szeretettel az öröm tünékeny érzelemből tartós létállapottá, mely nemcsak személyes életünket, de szűkebb és tágabb környezetünk, sőt az egész emberiség életét megváltoztathatja.

További ajánlatunk

Az élet második fele
borító: Az élet második fele>
2 299 Ft
Tökéletlen szülők, boldog gyerekek  
borító: Tökéletlen szülők, boldog gyerekek  >
2 999 Ft
A harcos 
borító: A harcos >
4 000 Ft
A királyné, aki madárnak képzelte magát
borító: A királyné, aki madárnak képzelte magát>
2 599 Ft
Időmenedzsment
borító: Időmenedzsment>
580 Ft
Zene és egészség
borító: Zene és egészség>
1 990 Ft
Nyomoznak a betűk
borító: Nyomoznak a betűk>
900 Ft
Közös takarónk, ha már szétesett
borító: Közös takarónk, ha már szétesett>
1 490 Ft

Hasznos holmik