Légszomj

Olvass bele!

Emma és Adam orvosként valódi szaktekintélynek számítanak. Amikor egy kutatóprogram keretében a férfinak lehetősége nyílik arra, hogy családostul egy évre Botswanába utazzon, úgy döntenek, belevágnak a nagy kalandba. A munka vészhelyzeteiből, taposómalmából és a kettejük közötti állandó versengésből végre kibillentené őket ez a soha vissza nem térő alkalom; és a nyugodtabb, egymásra jobban odafigyelő, boldogabb életről szóló álmuk talán a vadon szomszédságában valóra válhatna.

Az álomból azonban igazi rémálom lesz: Emma egy nap üresen találja a kisfia ágyát. Afrika földjén, több ezer kilométerre az otthonuktól, valódi segítség híján maradnak. A rendőrség ugyan nyomozásba kezd, a szülők mégis úgy érzik, nekik is a gyermek nyomába kell eredniük, mert ki tudja, milyen szörnyűbbnél szörnyűbb okok állhatnak az eltűnése mögött.

Jane Shemilt - világhírű regényéhez (Lányom) hasonlóan - ebben a könyvében is a gondolatok, az érzések fénytöréseit, a kapcsolatok és az érzelmek ellentmondásosságát járja körül egy olyan történeten keresztül, amely egy percre sem ereszt.

További ajánlatunk

1280 fő
borító: 1280 fő>
2 280 Ft
Mögötted!
borító: Mögötted!>
2 999 Ft
A sötétség vadásza
borító: A sötétség vadásza>
3 299 Ft
Hová lettek az eltűntek?
borító: Hová lettek az eltűntek?>
2 999 Ft
Találkozás a halállal
borító: Találkozás a halállal>
1 790 Ft
Temetni veszélyes
borító: Temetni veszélyes>
1 790 Ft
Védtelenül
borító: Védtelenül>
2 390 Ft
Áldozatok
borító: Áldozatok>
1 990 Ft

Hasznos holmik