• ISBN:
  ISBN 9789638985286
 • KIADÓ:
  Rivaldafény Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  335 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2015

Jóskönyv

Ji King a ma emberének

Olvass bele!
 • ISBN:
  ISBN 9789638985286
 • KIADÓ:
  Rivaldafény Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  335 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2015

"Nem könyvet,hanem egy csodálatos társat szeretnék adni neked"- írja Müller Péter, aki húsz évig tanulmányozta az ősi kínai Ji Kinget, a világ egyetlen könyvét, amellyel beszélgetni lehet: kérdezhetünk tőle, s a könyv, mint egy eleven bölcs, válaszol. A hagyomány szerint láthatatlan "szent szellemek" állnak mögötte, akik segítik azokat, akik sorsuk problémáival hozzájuk fordulnak. A Ji King Keleten évezredek óta az emberek tanácsadója. A szerző érdeme, hogy ezt a szent és misztikus írást használhatóvá tette a ma embere számára, közelebb hozta a 21. század Európájához.
Ez a kötet nem a jövendőnket mondja meg, hanem JÓsol, azaz megmondja, mi a JÓ MEGOLDÁS. Mert rajtunk áll. Tanácsod ad, mit tegyünk, hogy a jövőnk JÓL ALAKULJON.
Ezért lett a címe JÓskönyv.
A fedőlapon egy titkokat rejtő cinóbervörös ajtó van. Rajta kopogtató. A kopogtatón egy kínai írásjel. Jelentése: "Kettős boldogság". Itt azt üzeni: boldog annak a könyvnek a szerzője, melyet egy tudásra szomjas olvasó kinyit. És boldog az az olvasó, aki hasznos tanácsokat lel benne. Ketten boldogok. Boldog, aki olvassa. És boldog, aki írta.

"A JÓSKÖNYV ÉLETEM FŐ MŰVE. KÖZEL FÉLMILLIÓ EMBER ÉLETÉT SEGÍTI. VALÓSÁGOS-NÉPKÖNYV LETT. AZ ELTELT ÉVEK BEBIZONYÍTOTTÁK, HOGY A KÖNYV MEGSZÓLÍT ÉS HAT. AZ ÚJ KIADÁSBAN A HASZNÁLATÁT IGYEKEZTEM ÉRTHETŐBBÉ TENNI."

További ajánlatunk

Pán Péter
borító: Pán Péter>
1 499 Ft
Spiritualitás 1.
borító: Spiritualitás 1.>
1 990 Ft
Horoszkópos csábítás
borító: Horoszkópos csábítás>
1 190 Ft
A Bornai-sejtés
borító: A Bornai-sejtés>
1 390 Ft
A végső valóság
borító: A végső valóság>
2 499 Ft
Camino Budapest
borító: Camino Budapest>
890 Ft
Az igazság odaát van
borító: Az igazság odaát van>
980 Ft
Jóskönyv
borító: Jóskönyv>
980 Ft

Hasznos holmik