• ISBN:
  ISBN 9789630988766
 • KIADÓ:
  Kossuth Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  323 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2017

Ellátásilánc-menedzsment

Bővített kiadás - PDF formátumú e-könyv

Olvass bele!
 • ISBN:
  ISBN 9789630988766
 • KIADÓ:
  Kossuth Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  323 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2017

PDF formátumú elektronikus könyv, az azonos című nyomtatott szakkönyv ellenőrző kérdéssorokkal bővített kiadása!

Az ellátásilánc-menedzsment témakörben az első magyar nyelvű, szakmai-tudományos könyv elektronikus kiadása jól szemlélteti, hogy az ellátásilánc-menedzsment (SCM) napjainkra komplex interdiszciplináris tudományterületté nőtte ki magát, amely más tudományterületekkel (például marketing, gyártás, információtechnológia, szervezeti viselkedés, vállalati kultúra, szociológia) igen összetett kapcsolatrendszert alkot.

A könyv újszerűségét elsősorban az átfogóbb folyamati szakaszok vizsgálata adja: a hangsúlyt a vállalatközi kommunikációra, az együttműködésre, az ellátásilánc-integrációra és a stratégiai szövetségre helyezi. Az elektronikus kiadás megjelenése nagyon időszerű, hiszen a vállalatközi áramlási folyamatok ezen újszerű nézőpontja a reálszféra gyakorlatában egyre elterjedtebb. Mind az elméleti, mind a gyakorlati szakembereknek látniuk kell, hogy az ellátásilánc-menedzsment a jövő logisztikája.

A jelen kötet a több kiadást megért alapkönyv: Szegedi Zoltán–Prezenszki József: Logisztika-menedzsment logikai folytatása. Kapcsolódik továbbá a Logisztika-menedzsment esettanulmányok / Case Studies to Logistic Management című társkönyvhöz.

A könyvhöz honlap is készült – www.logisztikamenedzsment.hu, illetve www.ameropa.hu –, amely a tárgyalt témakörben előadásanyagok, powerpointos előadásvázlatok, esettanulmányok, oktatási segédanyagok elérhetőségével, ellenőrző tesztkérdések, logisztikai szótár és szakmai linkek használatával interaktív tanulási lehetőséget biztosít. Kattintson rá! A tanulási folyamat még érdekesebb, izgalmasabb lesz!

További ajánlatunk

Tényleg nincs ingyenebéd?
borító: Tényleg nincs ingyenebéd?>
2 799 Ft
Orbán Viktor fejében
borító: Orbán Viktor fejében>
1 990 Ft
Crenchmarking
borító: Crenchmarking>
2 290 Ft
Környezet-gazdaságtan, környezetgazdálkodás
borító: Környezet-gazdaságtan, környezetgazdálkodás>
2 390 Ft
Jóléti modellek, európai válságok
borító: Jóléti modellek, európai válságok>
1 390 Ft
A jelszó: hatékonyság
borító: A jelszó: hatékonyság>
1 990 Ft
Szerintem
borító: Szerintem>
2 790 Ft
Spekulánsok
borító: Spekulánsok>
790 Ft

Hasznos holmik