• ISBN:
  ISBN 9786155715334
 • KIADÓ:
  Jaffa Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  260
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2016

A férfi - Srácoknak

Olvass bele!
 • ISBN:
  ISBN 9786155715334
 • KIADÓ:
  Jaffa Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  260
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2016

Milyen az igazi férfi? Milyen az igazi, hiteles férfi? És hogyan válhat valaki azzá? Előbb-utóbb minden kamasz fiú szembe találja magát ezzel a kérdéssel, majd a problémával, hogy magára hagyatottan bolyong a felnőtté válás rögös útján. Hiányoznak a hiteles apai minták, miközben alig-alig lát túl a reklámok, a férfimagazinok, a tévéműsorok, a pornófilmek fogyasztásra buzdító, kaotikus világán.

FÉRFI című könyvében Dr. Csernus Imre a felnőtt olvasókat igyekezett ráébreszteni, hogyan változtathatnak az életükön, ha nem jó irányba haladnak. A kötet ifjúsági, srácoknak szóló kiadása, melyet kezében tart az olvasó, a 14−20 év közötti korosztálynak szolgál útmutatóul. A szerző sorra veszi mindazon problémákat, amelyekkel manapság egy fiatal fiúnak meg kell küzdenie, legyen szó a szüleihez fűződő kapcsolatáról, a lányokról, a szexről, a drogokról, a barátairól, a tanulásról, az autókról, a pénzről, az okostelefonokról, a média sugallta példaképekről vagy a Facebookról. Hogyan tanulhatnak meg hallgatni az érzéseikre? Hogyan vállalhatnak felelősséget sorsukért? Hogyan válhat belőlük boldog, önmagukhoz hű felnőtt?

Dr. Csernus Imre ebben a könyvében sem a levegőbe beszél: tanácsai olykor mellbevágóak és provokatívak, de mindig elgondolkodtatóak. Ha van hozzá fülünk, egy őszintébb, kiegyensúlyozottabb élet kialakításához adnak kulcsot.

Dr. Csernus Imre pszichiáter Bevállalja? című szókimondó műsorával robbant be a köztudatba. Évekig kezelt súlyos drogfüggőket, manapság rendelései mellett előadásokat tart, és borászkodik. Ez a kötete A FÉRFI című sikerkönyvének bővített és a fiatalabb korosztály számára átdolgozott változata.

További ajánlatunk

Siker és szorongás
borító: Siker és szorongás>
2 999 Ft
Pánik
borító: Pánik>
2 999 Ft
Csapategység
borító: Csapategység>
2 299 Ft
Válaszd a boldogságot!
borító: Válaszd a boldogságot!>
3 970 Ft
Gondolkodj macskául
borító: Gondolkodj macskául>
2 590 Ft
Túl a parán
borító: Túl a parán>
2 290 Ft
Szülőszelidítés
borító: Szülőszelidítés>
1 500 Ft
A jóság hatalma
borító: A jóság hatalma>
2 290 Ft

Hasznos holmik