• ISBN:
  ISBN 9786155715334
 • KIADÓ:
  Jaffa Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  260
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2016

A férfi - Srácoknak

Olvass bele!
 • ISBN:
  ISBN 9786155715334
 • KIADÓ:
  Jaffa Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  260
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2016

Milyen az igazi férfi? Milyen az igazi, hiteles férfi? És hogyan válhat valaki azzá? Előbb-utóbb minden kamasz fiú szembe találja magát ezzel a kérdéssel, majd a problémával, hogy magára hagyatottan bolyong a felnőtté válás rögös útján. Hiányoznak a hiteles apai minták, miközben alig-alig lát túl a reklámok, a férfimagazinok, a tévéműsorok, a pornófilmek fogyasztásra buzdító, kaotikus világán.

FÉRFI című könyvében Dr. Csernus Imre a felnőtt olvasókat igyekezett ráébreszteni, hogyan változtathatnak az életükön, ha nem jó irányba haladnak. A kötet ifjúsági, srácoknak szóló kiadása, melyet kezében tart az olvasó, a 14−20 év közötti korosztálynak szolgál útmutatóul. A szerző sorra veszi mindazon problémákat, amelyekkel manapság egy fiatal fiúnak meg kell küzdenie, legyen szó a szüleihez fűződő kapcsolatáról, a lányokról, a szexről, a drogokról, a barátairól, a tanulásról, az autókról, a pénzről, az okostelefonokról, a média sugallta példaképekről vagy a Facebookról. Hogyan tanulhatnak meg hallgatni az érzéseikre? Hogyan vállalhatnak felelősséget sorsukért? Hogyan válhat belőlük boldog, önmagukhoz hű felnőtt?

Dr. Csernus Imre ebben a könyvében sem a levegőbe beszél: tanácsai olykor mellbevágóak és provokatívak, de mindig elgondolkodtatóak. Ha van hozzá fülünk, egy őszintébb, kiegyensúlyozottabb élet kialakításához adnak kulcsot.

Dr. Csernus Imre pszichiáter Bevállalja? című szókimondó műsorával robbant be a köztudatba. Évekig kezelt súlyos drogfüggőket, manapság rendelései mellett előadásokat tart, és borászkodik. Ez a kötete A FÉRFI című sikerkönyvének bővített és a fiatalabb korosztály számára átdolgozott változata.

További ajánlatunk

Így neveljünk kedves gyereket
borító: Így neveljünk kedves gyereket>
2 490 Ft
Lezárás, Elengedés, Újrakezdés
borító: Lezárás, Elengedés, Újrakezdés>
2 390 Ft
Agresszió, öngyilkosság, addikció
borító: Agresszió, öngyilkosság, addikció>
1 990 Ft
Mindig más tehet róla
borító: Mindig más tehet róla>
1 390 Ft
Íme, az ember
borító: Íme, az ember>
2 590 Ft
Depresszió
borító: Depresszió>
2 490 Ft
Párbajok nélkül
borító: Párbajok nélkül>
2 490 Ft
Kapcsolatok szivárványa
borító: Kapcsolatok szivárványa>
1 990 Ft

Hasznos holmik