• ISBN:
  9789631436327
 • KIADÓ:
  Magvető
 • OLDALSZÁM:
  304

Az utolsó utáni háború

Olvass bele!
 • ISBN:
  9789631436327
 • KIADÓ:
  Magvető
 • OLDALSZÁM:
  304

Az utolsó utáni háború posztapokaliptikus kalandregény egy fiúról, aki egy sebesült amerikai deszantossal vág neki a senki földjének, hogy megkeresse halottnak hitt öccsét. A történet névtelen elbeszélője egy óvóhelyen bujkál a barátaival egy romvárosban, ahol az amerikai kommandósok és az orosz partizánok harcolnak egymással. A civilek élete semmit sem ér. A pusztulás nyomasztóan monoton mindennapjainak azonban vége szakad, amikor a fiú véletlenül összetalálkozik egy sebesült kommandóssal. Ebben a világban nincsenek szövetségesek, csak ellenségek, ám amikor újra záporozni kezdenek a bombák a városra, a fiú rájön, hogy csak akkor van van esélyük a túlélésre, ha összefognak. Elhatározza hát, hogy megmenti az idegent, nem sejtve, hogy ezzel egy különleges barátság veszi kezdetét.
Vajon sikerül élve kijutniuk a városból? Mi vár rájuk a város határán túl? Mi tartja őket életben, ha már minden elpusztult?

Totth Benedek első regénye, a Holtverseny valódi kultkönyv lett. A Margó-díjas szerző új regénye méltán tarthat számot hasonló sikerre. Az utolsó utáni háború egyszerre felnövekedéstörténet, háborús kalandregény, egy békében felnőtt generáció víziója a totális világégésről.

További ajánlatunk

Táltos-hegy
borító: Táltos-hegy>
2 999 Ft
Egyperces novellák - illusztrált
borító: Egyperces novellák - illusztrált>
3 299 Ft
Bardo
borító: Bardo>
990 Ft
Az őz
borító: Az őz>
3 490 Ft
Isten. Haza. Csal.
borító: Isten. Haza. Csal.>
2 290 Ft
Az ország legjobb hóhéra
borító: Az ország legjobb hóhéra>
1 990 Ft
A nádor asszonyai
borító: A nádor asszonyai>
2 590 Ft
Iskola a határon
borító: Iskola a határon>
1 690 Ft

Hasznos holmik