• ISBN:
  9789631436327
 • KIADÓ:
  Magvető
 • OLDALSZÁM:
  304

Az utolsó utáni háború

Olvass bele!
 • ISBN:
  9789631436327
 • KIADÓ:
  Magvető
 • OLDALSZÁM:
  304

Az utolsó utáni háború posztapokaliptikus kalandregény egy fiúról, aki egy sebesült amerikai deszantossal vág neki a senki földjének, hogy megkeresse halottnak hitt öccsét. A történet névtelen elbeszélője egy óvóhelyen bujkál a barátaival egy romvárosban, ahol az amerikai kommandósok és az orosz partizánok harcolnak egymással. A civilek élete semmit sem ér. A pusztulás nyomasztóan monoton mindennapjainak azonban vége szakad, amikor a fiú véletlenül összetalálkozik egy sebesült kommandóssal. Ebben a világban nincsenek szövetségesek, csak ellenségek, ám amikor újra záporozni kezdenek a bombák a városra, a fiú rájön, hogy csak akkor van van esélyük a túlélésre, ha összefognak. Elhatározza hát, hogy megmenti az idegent, nem sejtve, hogy ezzel egy különleges barátság veszi kezdetét.
Vajon sikerül élve kijutniuk a városból? Mi vár rájuk a város határán túl? Mi tartja őket életben, ha már minden elpusztult?

Totth Benedek első regénye, a Holtverseny valódi kultkönyv lett. A Margó-díjas szerző új regénye méltán tarthat számot hasonló sikerre. Az utolsó utáni háború egyszerre felnövekedéstörténet, háborús kalandregény, egy békében felnőtt generáció víziója a totális világégésről.

További ajánlatunk

Reményfutam
borító: Reményfutam>
3 099 Ft
Getnó
borító: Getnó>
2 290 Ft
Anikomment
borító: Anikomment>
1 290 Ft
Oroszlánkórus
borító: Oroszlánkórus>
2 390 Ft
Lökhajtásos katica
borító: Lökhajtásos katica>
990 Ft
Mesekalauz úton lévőknek
borító: Mesekalauz úton lévőknek>
2 390 Ft
Szódalovaglás
borító: Szódalovaglás>
1 890 Ft
A tanú
borító: A tanú>
990 Ft

Hasznos holmik